De bedste sommerkjoler

søndag, november 15, 2015 0 No tags Permalink 0

Sol. Strand. Is. Solbrune ben. Kølig hvidvin. Grill. Musik på torvet. Vejers. Camping. Det er blot nogle af de ting der popper op i mit hoved når jeg tænker på sommerkjoler. Og det er ikke de værste tanker man kan have sådan en halvgrå, halvkold Novemberdag.

 

Vælg den rigtige sommerkjole til kæresten

Der er ingen vej udenom, jeg må på netvandring. Min netvandring førte mig denne gang ind på elle.dk, og hold da op et udvalg. Det bliver ikke nemt denne gang. For hvordan skal jeg dog vælge mellem alle disse flotte sommerkjoler? Nå, nogle forsvinder fra udvalget af naturlige grunde. Jeg er jo “kun” studerende med et budget derefter. Så væk med de allerdyreste, selvom der nok kunne sættes en del goodwill ind på “kærestekontoen” hvis jeg valgte et par af dem. Væk ryger også de gulvlange sommerkjoler. Når det er sommer, så vil vise ben.

Jeg har altid synes at det var sjovere med tilvalg end fravalg, og derfor har jeg besluttet mig for, at holde mig til den guide der hedder “8 sommerkjoler til under 400”. Jeg vælger 5 af disse ud fra tesen, at statistisk set, så må jeg ramme mindst 1 rigtig. Hvis jeg er heldig rammer jeg måske 2 eller 3 rigtige, og hvis jeg så gemmer bonerne, så kan jeg altid bytte dem hvis nu jeg skulle skifte mening.

Jeg må tilstå, at jeg har nydt min lille shoppingtur, og jeg er sikker på, at sommerkjolerne nok skal vække glæde hos kæresten. Næsten sikker. Nogenlunde sikker.