Ansigt

Den gode makeupfjerner og parfumeallergi

Makeupfjerner

Du kender det sikkert godt. Du har købt en makeupfjerner, den så god ud i butikken og den søde ekspedient, der begyndte at irritere dig til sidst med hendes evige snak om diverse ligegyldigheder- fortalte dig hvor god denne makeupfjerner, var og hvor uundværlig den var. Da du skulle bruge den om aftenen kunne du: 1.ikke få låget af 2. ikke forstå om det skulle påføres med eller uden vand 3. ikke forstå om det skulle påføres med vat eller den der underlige tingest der var med i posen- som hun henkastet havde smidt i… 4. ikke forstå hvorfor dine øjne begyndte at svie, blev røde og hævede. 5. du kunne ikke komme på arbejde dagen efter, du lignede en der havde grædt hele natten.

Dårlig undskyldning- makeupfjerner ?

Kære chef, jeg kan desværre ikke rigtig se i dag. Mine øjne er ikke sig selv- eller jeg mener ..jeg kan ikke se ud af dem. Jeg må hellere gå til lægen og få dem undersøgt.

–          men du kunne ringe nummeret op- svarer din chef

–          ja-fortsætter du- men altså så slemt er det heller ikke, det er nok bare min allergi

–          har du allergi- fortsætter din chef- det sagde du ellers ikke noget om da vi spurgte ind til kroniske sygdomme ved din ansættelse….osv osv.

-Du finder dig selv med makeupfjerne og åben jakke gå i hastige skridt mod den butik du købte makeupfjerneren. Du smækker døren op og er klar til at svine ekspedienten til. Men hun står bare med et tålmodigt og blankt blik, som hun plejer. Jamen, parfume allergi…ja…jovist…siger hun. Det skal du huske at sige, når du køber produkter. Vi er kede af din reaktion, fortsætter hun. Men parfume allergi skal man huske at informere om. Jeg sætter demonstrativt  makeupfjerneren på deres bord og råber arrigt at denne butik kommer jeg aldrig nogensinde i igen. Velvidende at det var mig der tog fejl….

Den gode makeupfjerner

Den gode makeupfjerner, er altså en der passer til din hud og hudtype. Den må ikke indeholde skadelige kemikalier. Det kan fx være Clinique Take The Day Off Makeup Remover 125 ml. Jeg bruger Cliniques produkter, fordi jeg kan tåle dem. Jeg har brugt dem siden jeg var 16 år og stopper aldrig med at bruge dem. Ikke en eneste reaktion har jeg haft. Jeg laver ikke den fejl igen med at tro på hvad en tilfældig ekspedient siger. Parfumeallergi er trods alt ret kendt herhjemme og det undrer mig egentlig, at det ikke anses som god kundeservice at spørge ind til allergier..

Find flere artikler om hud og hudpleje her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.