Ansigt

Sund hud- fjern hudorme

Hudorme (komedoner)

Hudorme er små urene talgporer. Nogle læger siger at hudeksfoliering og almindelig rengøring af huden ingen effekt har, mens de anbefaler specialcreme til hudorme. Men det afhænger af alder, udseende på hudormene, hvor mange der er og hvordan du lever generelt. Nogle mennesker får bare hudorme lettere end andre og det er rigtig generende for den enkelte person. Nogle mener, at kosten, arv og miljø har indflydelse på hudorme og ved at leve sundere, kan man derved reducere hudormene. Jeg har kigget nærmere på, om der er nogle produkter, som virker mod hudorme eller uren hud.

Sort ansigtsmaske

Sort ansigtsmaske skulle være så godt mod urenheder og skulle med garanti virke. Masken hedder maske Blackhead Killer og koster kun 99 kroner. Den kan bruges både til mænd og kvinder og forhandles i Kvickly, Brugsen, diverse internetbutikker mfl. Den har fået rigtig gode anmeldelser på nettet.

Damp huden – en naturlig måde at fjerne hudorme på

Hver aften skal du fjerne din make-up. Kog noget vand og hent et håndklæde. Dernæst skal du dampe dit ansigt i 20 minutters tid under håndklædet. Husk at vaske ansigtet med ansigtssæbe bagefter og slut af med skintonic og en natcreme. Dette skulle også virke rigtig godt mod hudorme og er helt gratis.

EFFACLAR K

Laroche-posay sælger produktet EFFACLAR K. Det er en hudpleje creme, som modvirker tilstoppede porer. EFFACLAR K er egentlig en dagcreme, men den er tilsat ingredienser, som virker godt mod urenheder. Desuden fungerer den mikroeksfolierende og derved renses porerne bedre end hvis du blot vasker med vand og sæbe.

Behandling i klinik

Hvis hudorme er særligt slemme og betændte kan de behandles i en klinik med særlige hudplejemidler. Rynkeklinikken.dk er specialiseret i denne type behandling. De behandler acne eller hudorme med Aclera – vakum, pulseret lys eventuelt dybderens og tilbyder desuden et særligt hudprogram med akne peeling. Klinikken har læger og sygeplejersker ansat, så man får kyndig vejledning undervejs.

Flere måder at behandle hudorme på

Konklusionen må være at der er flere måder at fjerne hudorme på. Dels kan man forebygge dem ved at leve sundt og rense huden. Og dels kan man få dem fjernet med cremer eller professionel behandling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.