Fashion Brands

Sportstasker

Sportstasker, mange muligheder

Sportstasker, dem kan man ikke få nok af. Jeg elsker sportstasker. Jeg bruger dem til så meget andet end sport. Jeg bruger dem selvfølgelig til sport, men også til indkøb og ferier. Jeg bruger dem til opbevaring, bibliotekstur og mange andre ting. Derfor er det vigtigt at tasken kan bruges til mange formål.

Sportstasker

Når man vælger en sportstaske er det udfra behov. Men også udfra pris og den sociale klasse man tilhører. Nogle har nærmest en helt kulttradition, hvor det gælder om at vælge et bestemt mærke. Jeg falder også nogle gange i den fælde. Men jeg skal være ærlig og sige, at jeg bedst kan lide at skabe min egen stil. Jeg hader kopiveninder. Jeg vil være min egen og jeg elsker når jeg har en anden taske end de andre har. Sportstasker er for mig et helt individuelt valgt.

Sportstasken er ikke bare til sport

Sportstasken er for mig ikke kun til sport, derfor er jeg også vild med den taske Nike har lavet. Den kan købes i Billigsport24.dk på nettet til 200 kroner. Denne taske jeg har fundet hedder NIKE HERITAGE AD SHOULDER BAG og den kan altså både bruges til sport og en helt almindelig tur på biblioteket eller indkøb. Den er stadigvæk smart og man ser på ingen måder usoigneret ud, når man har den på.

Hvis du køber sportstasker hos billigsport24.dk leveres tasken inden for 3 dage. Der står godt nok 1-3 dages levering på deres hjemmeside, men det er sjældent jeg har oplevet, at man får leveret en vare dagen efter. Der er 30 dages fuld returret på varen og fri fragt ved køb over 999 kroner.

Man kan hurtigt komme op på et køb over 1000 kroner, så det er let tjent ind. Nike mærket blev iøvrigt oprindeligt kendt som Blue Ribbon Sports, blev grundlagt af Oregon universitets løber Philip Knight og hans træner Bill Bowermann i 1964.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.