Elegant opsat hår

Posted on 2 min læsning 283 visninger

Mangler du også altid inspiration til opsætning af dine lange lokker, når du skal i byen? Det kan være ret så irriterende ikke at vide, hvordan man skal sætte håret, når man skal ud i byen. Derfor ender det ofte i en lappeløsning, som man ikke er helt tilfreds med. Derfor får du her en guide til en flot frisure, som du kan bruge, næste gang du skal afsted til fest. Guiden er fra kvindemagasinet “q”, som generelt har mange gode tips og ideer til alverdens håropsætninger og andet. Denne frisure er i hvert fald ikke til at gå fejl af.

Elegant opsat hår til lange lokker

  1.  Start med at lave en lav sideskilning med en kam. Del derefter håret ind i tre sektioner – én i det forreste hår, én i siden og én i det bagerste hår. Det kan være en fordel med skarpe skrå skilninger mellem sektionerne – det giver det bedste resultat. Forsektionen og sidesektionen sættes fast med klemmer, så håret ikke kommer i vejen.
  2. Fordel mousse i håret. Moussen skal påføres ved hårrødderne og fordeles i hver enkel sektion med en kam. Kom ikke mousse helt ud i spidserne, men lad de sidste 10 cm af sektionen være mousse-fri
  3. Sno den nederste sektion af håret rundt og rundt – indtil det snor sig om sig selv. Lad de mousse-fri spidser stritte lidt ud fra snoningen, som du sætter fast til hovedet med hårnåle. Kom mousse i sidesektionen og sno den ligesådan, men sæt den fast lidt over den første snoning.
  4. Den forreste sektion touperes ganske let ved hårrødderne. Sørg for at toupere på ”bagsiden” af sektionen, så looket holdes blankt og glat. Sno håret langs siden af hovedet og bliv ved med at sno, indtil du igen har en snoning, du kan sætte fast. Placér den tredje snoning skråt over de to andre, så de tre snoninger sidder diagonalt på bagsiden af hovedet. Slut af med hold-spray og glans.

Håber, du kan lide din nye frisure. Det kræver nok lidt øvelse før den sidder i skabet. Men det varer ikke mange gange, før den sidder i hænderne. Go’ bytur!