Frisurer i 2013: kort hår

Posted on 2 min læsning 548 visninger

Frisurer efter ansigtsform

I 2013 er det korte hår for alvor kommet frem. Det er super charmerende og næsten uanset din ansigtsform, kan du få en flot korthårsfrisure. Man ved efterhånden at håret kan klippes efter ansigtsformen og der findes mange dygtige frisører, der kan gøre dette.

Frisurer efter øjne, mund og næse

Der er så meget snak om frisurer efter ansigtsform. Men hvad med øjne, mund og næse. Jeg synes fx at kvinder med fyldige læber eller store øjne, ser formidable ud med kort hår. Kvinder der har et skrøbeligt og fint ansigt kan ligeledes se super smarte ud med en korthårsfrisure. Kvinder med en bred næse, kan også sagtens bære kort hår.

Hårfarve og længde

Man kan enten vælge at have sin egen hårfarve eller få klippet håret i en længde der passer til ansigt, øjne, næse og mund. Der er også mulighed for at skabe et farvespil i håret, på denne måde kan der komme fyld og liv i håret.

Kort hår og gradueret nakke

Du har sikkert set det allerede, kvinder der bliver klippet korthåret og får gradueret nakken. Det er slet ikke til at stå for. Det super sejt. Man kan bære frisuren til et smart sæt tøj, i byen eller til hverdag. Der er ingen grænser for hvilke anledninger du kan bære frisuren. Hvis du er feminin, kan du endda klæde dig i et maskulint sæt tøj, så får dit udseende et super sexet twist.

Pandehår kort eller langt

Pandehåret kan bevares langt eller klippes helt kort. Det er måske bedst at spørge din frisør til råds. Jeg synes generelt det er bedst at få klippet disse særlige frisurer hos frisøren, da de er uddannet til dette. De er vant til at spotte et godt eller dårligt udseende og så er de som regel dygtige til deres håndværk.