Guide til at få opsat hår

Posted on 2 min læsning 610 visninger

Jeg vil her komme med flere gode råd og idéer til, hvordan man kan udnytte et langt hår, således det bliver sat op og vist frem til omverdenen. Dette kan gøres på utallige måder, så jeg har forsøgt at danne mig et overblik, hvilke muligheder der findes på området. Opsat hår er jo flere ting, da det vi både omfatter fletninger, hårbånd samt en decideret oprulning til en knold i nakken. Så opsat hår er reelt alt andet, en der hvor du lader dit hår hænge naturligt og frit ned langs dit hoved og skuldre.

Matas er jo kendt for meget andet end frisurer og hårmode, men de har her på deres hjemmeside givet en fantastisk god beskrivelse af opsat hår med en flot og moderne stil. Matas har især lavet videoer, som i detaljer beskriver processen med at lave opsat hår, og de har endda brugt nogle af landets mest kendte frisører blandt andet Dennis Knudsen som talsmand i disse videoer.

 

Hårgalleri med opsatte frisurer

Desuden har jeg fundet en god beskrivelse på en Femina hjemmeside af, hvordan man bedst laver frisurer med opsat hår, så her kan du simpelt hen se en guide til frisurer med opsat hår. Guiden giver dig talrige eksempler på hvorledes man kan kreere moderne frisurer ved at sætte håret op på mange skønne måder. Kun fantasien sætter jo grænserne for disse muligheder, så lad en kreativ frisør hjælpe dig på vej.

 

Frisørernes forslag til frisurer med opsat hår

Frisørerne har jo en fælles hjemmeside, som hedder Hair.dk, og her kar de lavet en god database, som indeholder mange idéer og inspiration til mode og valg af frisure. Enhver kan her læse alt om moderne frisurer, samt hvilke muligheder man kan vælge imellem. Her er et større frisørgalleri til kvinders muligheder for opsat hår. Her er flere hundrede billeder med vidt forskellige frisurer, som alle er baseret på opsat hår.

Så du kan roligt give dig god tid og studere mulighederne nøje. Du kan endda overveje extensions til dit hår, hvis din yndlingsfrisure ellers var uopnåelig for dig. På den måde er du jo garanteret, at du har frit valg på alle hylder, så du kan få den frisure, som du har det bedst med.