Nem hverdags håropsætning

Posted on 2 min læsning 359 visninger

Flot håropsætning til hverdag

Hverdage ender tit med samme frisure. Enten reddes håret og er løst. Eller det sættes i en elastik. Det er jo ærgerligt, når der findes så mange frisurer. Jeg har besluttet mig på, at sætte mit hår op på en ny måde. Det er bare vigtigt, at frisuren kan bæres til hverdag også. Desuden skal den være let at sætte, og den skal holde.

Knolden

Jeg synes knolden er et eksempel på en frisure, man kan forme og ændre. Den kan bruges til hverdag og fest. Knolden kan varieres så den passer til humør og stil. Knolden kan sættes højt og små totter kan reddes ud af knolden og i siderne, på denne måde skabes et vildt look, og hvis man samtidig slutter af med en omgang lak, så plejer frisuren at holde godt. Denne frisure egner sig super godt til fester, hvor man lige skruer makeuppen lidt op.

Hestehale variationen

Hestehale variationen kan jeg rigtig godt lide. Det er egentlig en almindelig hestehale, som sættes på en anderledes måde. Når man har sat den op, kan man bruge hårnåle til at fordele totter af hår enten som sideskilning eller midterskilning. Nogle gange har jeg også flettet eller rullet små dele hår og sat dem op i hestehale variationen.

Touper håret

Jeg har ikke et kæmpe fyldigt hår, men man kan snyde meget. Inden knolden eller hestehalen sættes op, kan man toupere håret ganske forsigtigt. Derefter sættes en hestehale eller knold. Det ser godt ud, men kræver lidt øvelse. Jeg synes det er rigtig fint til et par jeans og en t-shirt. Et naturligt look. Men alligevel ved man, at der var en del arbejde, der skulle til, før man så sådan ud. Jeg plejer næsten altid at bruge hårnåle, de er rigtig gode til at forme frisuren med.