Overvejer du at få pandehår?

Posted on 2 min læsning 690 visninger

Hårmoden skifter ustandseligt, og pandehår er også en populær frisure, som mange af de kendte stjerner også viser eksempler på. Man burde sikkert tale med ekspert på området, hvis man går i disse tanker. På hjemmesiden Hair.dk kan du her læse om frisørernes råd om pandehår. Man skal jo dels afgøre, om man vil have kort eller langt hår, og om det skal være tykt eller fyldigt. Desuden skal man afgøre, om det skal være lige eller skråt, og om det skal være tjavset, bølget eller krøllet. Dit naturlige hår sætter naturligvis nogle grænser for dine muligheder, medmindre du får påsat extensions på dit hår.

Din hovedform bestemmer din frisure

Størrelsen og udformningen af vores hoved giver os nogle naturlige valgmuligheder, når vi skal vælge en passende frisure. Hvis du eksempelvis har høje tindinger eller mange kraftige rynker i panden, så ønsker mange at skjule dette bag et moderne pandehår. I Femina er der lavet en artikel, som i detaljer beskriver, hvilke muligheder man har for at få et smukt pandehår.

Selve din hovedform bestemmer jo, hvilken type pandehår, som passer bedst i dit tilfælde. Ingen mennesker er jo helt ens, så derfor skal der hos hver kunde laves en individuel vurdering, således din frisure bogstaveligt talt bliver skræddersyet. Du kan læse om alle de forskellige typer ansigtsformer, og hvilke typer pandehår, som passer hertil. Desuden kommer de ind på, hvorledes man nemmest og bedst styler sit pandehår.

 

Galleri om pandehår

På Q.dk findes der en større beskrivelse med galleri af mulighederne for at få en moderne frisure med pandehår. Pandehåret følger jo moden, og alle mennesker kan faktisk med enkelte tricks få pandehår, hvis det er det, de helst vil. Moden afgøres jo især af, hvilke kendisser man ser i uge-bladene samt i TV. Derfor er det oftest de kendte musikere samt filmstjerner, som er toneangivende. Så det er egentlig stylisterne bag disse superstjerner, som indirekte er modens i gang-sættere. Artiklen kommer ind med mange gode overvejelser, som er afgørende for vores valg af frisure, samt hvilke muligheder vi har.