Pandehår der klæder dig

Posted on 2 min læsning 539 visninger

Har du et ovalt, rundt eller langt ansigt? Ansigtsformen kan være svær at finde præcis ud af, da langt og ovalt eksempelvis kan ligne hinanden meget.  Samtidig kan det også være svært at finde ud af, hvilket pandehår, der passer bedst til hvad. Man kan derfor godt ofte have brug for en guide til at vise og fortælle, hvad der ser absolut bedst ud til ens ansigtsform! Så hvis du i længere tid har overvejet at få pandehår, vil det være en god ide at finde ud af, hvilken type du er ansigtsmæssigt.

Første trin

Når du vælger at få pandehår, vil der ikke gå lang tid, før du finder ud af, hvor hurtigt hår egentligt vokser. Især pandehåret. Derfor er det en god ide at være opmærksom på  at vedligeholde klipningen, hvilket naturligvis indebærer oftere besøg ved frisøren. Det positive ved dette er dog, at det ikke kommer til at koste dig en fuld klipning hver gang, da de fleste frisører kan gøre det for en 50’er eller mindre (det er jo ikke en fuld klipning!) – og er du heldig at have en fast frisør, kan det endda være du er så heldig, at du får det ganske gratis.

Hjælp på nettet

Hvis du er helt og aldeles i vildrede over, hvilket pandehår du skal have, og om det overhovedet passer til din ansigtsform, så er der heldigvis hjælp at hente. Så fortvivl ej, for hjælpen er nær! Det er nemlig muligt at lave en virtuel make-over, så du kan se, om det pandehår du ønsker passer perfekt til dig. Det er da opfindsomt! Så behøver du ikke længere være i tvivl, om du skal gøre det eller ej. Selvfølgelig er den ikke helt optimal, men det giver dig et godt prej, om det vil se godt ud til dig eller ej.