Den sunde livsstil og mig

Posted on 2 min læsning 381 visninger

Den sunde livsstil og mig

Det som vi danskere til dagligt hører om, er at vi skal leve sundere, og at ” fedme ” er i kraftigt stigning.  Men hvordan kommer man egentligt i gang? og hvordan fuldfører du dit nytårsforsæt?

En sund optrapning

jeg besluttede mig sidste år, at jeg ville droppe min usunde livsstil og dårlige vaner, her indgik både smøger og alkohol, jeg lå tit syg og var dårligt påvirket. Derfor trappede jeg stille op på den sunde kost, og ned på den usunde livsstil, herefter begyndte jeg at træne, først trænede jeg 2 gange i ugen, hvor jeg hver 3 måneder, satte en ekstra dag på.  I dag spiser jeg hverken slik eller junkfood, og træner 6 gange i ugen.

Alt med måde

Man skal passe på med at blive fanatisk, da vi kun er dødelige, og derfor skal huske og leve livet, uden at skulle tænke på hvor meget fedt og sukker, der er i det vi spiser. Man skal huske at give sig selv lov til at nydetilværelsen, og ikke stå og tælle alt man kommer ned i mavesækken.

Hvordan kommer DU i gang ?

Jeg vil her give dig 10 gode råd til at komme i gang.

1:  Du starter IDAG og ikke i morgen.

2: Spis grønt til aftensmaden

3: Spis kun grove kornprodukter

4: starte ud med at træne 1-2 gange i ugen.

5: Forbedre din søvn.

6:  Vil du tabe dig, skal du spise færre kcal

7: Få godt med protein

8: Brug tiden på det du har LYST til.

9: Slap af derhjemme

10: Skær ned på byture, da alkohol på ingen måder at godt for kroppen.

Jeg lover dig, at hvis du følger disse råd, så vil du være i markant bedre form om 3 måneder, både indvendig som udvendig, fysisk, som psykisk. De fleste ved ikke hvor meget, du træner din psyke ved at komme i bedre form. Jeg gjorde alt dette, så kan du også!