Mig og Fashion

Ung fashion??

Hvad ung fashion er:

Ung fashion eller ung mode kan være ret svært at finde ud af, da ung mode normalt er til de piger (eller drenge) der hverken er børn eller voksne. Nogle er måske for små til voksentøj, mens andre har højden til det, men hvor kroppen ikke er udviklet nok. Jeg vil sige ung mode er en beskrivelse til børn i alderen 12-15 (måske yngre eller ældre alt efter hvem du er). Hvis du ikke ved hvordan ung fashion ser ud, kan du klikke her.

Klæd dig efter din alder:

Om du er 25, 30, 45 eller 84 er det vigtigt at klæde sig efter sin alder, og samme gælder når du er endnu yngre. Selvom du nok godt kunne tænke dig at tage al modeinspirationen fra de store blade, så er det ikke sikkert det passer til lige netop dig. Når man er yngre bruger man det meste tid på at gå i skole og hygge med familien, og der passer en kort og nedringet pallietkjole altså ikke ind. Find ud af hvad der er praktisk for dig og så gør det lidt mere moderne og mere “fashion” ved at kigge på kendisserne eller i de store modemagasiner og tag få ting med som inspiration.

Hvor finder jeg inspiration og tøjet:

Personligt synes jeg at man ud over at gøre som beskrevet oven over, at det er en god idé at kigge på modebloggere eller youtubere så som hende her, som er i samme alder, og derfor står med samme udfordringer som dig selv, kig rundt på youtube og blogge og find inspiration.
Personligt synes jeg topshop var et rigtigt godt sted at shoppe da jeg var yngre, de er med på moden, og har samtidig mange forskellige størrelser, og så er tøjet ikke lige så modent, og passer derfor også til piger i alderen 12-15 (og selvfølgelig en masse andre aldre). Kig rundt på hjemmesiden her og se om der er noget du kan lide, eller få inspiration fra.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *