Tips til en god stil

Musthaves til klædeskabet

For at undgå en kæmpe tøjkrise, er det oftes smart at have basic musthaves i klædeskabet. Her er 6 essentielle elementer der aldrig går af mode, og er meget nem at koordinere med hinanden eller med andet i dit klædeskab.

1. Basic t-shirts

En af de vigtigste og klassiske beklædnings elementer alle må eje er basic t-shirts, da du kan style dem med alt. Uanset om det er med en læderjakke for at skabe et rock and roll look, eller til nogle skinny jeans for et mere casual look eller under en smuk nederdel for at skabe et mere festligt look. Jeg har et par fra Alexander Wang som jeg er utrolig forelsket i, de er af super godt kvalitet.

2. Læderjakker

De bør være en del af enhver kvindes klædeskab, det er sådan et simpelt stykke tøj der kan supplere ethvert look og gøre det mere spændende. Gerne en simpel og sort med få detajler. Læder jakker er en af ​​mine absolutte yndlings stykker tøj, og jeg vil anbefale at investere lidt mere i læderjakker, da en god kvalitet af læder vil holde utrolig længe og stadig se godt ud slidt. Jeg er virkelig forelsket i min fra BLK DNM, dog har den været meget dyr men det en jakke som jeg kommer til at have glæde af længe.

3. Chelsea boots

De er støvler man altid kan hoppe i året rundt, da de passer til alle sæsoner. De passer til alle slags stile og med sådan et par kan man nemt gå galt i byen. Disse er et af de ting jeg ville investere godt i, da de gerne skulle holde længe.

4. Stribede bluser

Et af mine yndlings slags tøj, som er altid godt at eje. De er utrolig populære her i for tiden, og er foråret/sommerens musthaves. De kan nemt opfriske ens outfit, med de fine striber.

5. Boyfriend skjorter

Denne sommer kunne være tiden til at låne et par ting eller to fra garderoben af ​​en kæreste, bror eller en mandlig ven. Boyfriend skjorter er in i dette års mode, da de er utrolig afslappet og er nemme at style med. Dog er det vigtigt at finde balancen mellem silhouetter, altså fittet vs. oversize, hvor de kunne styles med enten et par skinny jeans, stram nederdel eller shorts. The Kooples og Equipment har nogle fantastiske designs.

6. Skinny jeans

Et par simpel designet jeans som sidder perfekt på dig, de har altid været et populær trend. De passer både til hverdagen og til en mere festlige anledning. Dr. Denim laver nogle utrolig behagelige skinny jeans.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *