Tips til en god stil

Vær moderne på arbejdspladsen

Arbejder du i sundhedssektoren? så er et sygeplejeur er det perfekte accessory til dig, i din hverdag. Når man arbejder i sundhedssektoren må man ikke bære armbåndsur af hygiejniske grunde. Dette er nu løst med et sygeplejeur som hæftes fast, på din arbejdskittels lomme, ved hjælp af en sikkerhedsnål. I løbet af en dag bliver man udsat for mange forskellige bakterier, som er med til at udgør en stor smittefare for patienterne. Et sygeplejeur er derfor en stilfuld løsning på problemet, da uret nemt kan skilles ad og rengøres efter behov.

Sygeplejeur, som en del af dit basisudstyr

Som sygeplejerske er det vigtigt at man, kan se hvad klokken er, da man oftest har en stram tidsplan man skal følge. Et sygeplejeur bliver spændt fast i brystlommen og fås i flere forskellige farver og designs. Man kan vælge imellem et analogt, digitalt eller classic sygeplejeur. Urene fås både i et fleksibelt og smart silikone cover, der gør det ekstra nemt at holde rent. Hvis man er mere til det digitale kan man også få uret med digital visning, med et silikone cover. Vil man dog hellere have et ur der fungere mere som et smykke, kan man også købe et ur i både guld, sølv, rustfrit stål eller en farvet rem, der er lavet af et meget fint håndværk.

Den perfekte gave

Et sygeplejeur er den perfekte gave til den du holder af, der arbejder i sundhedssektoren, er nyuddannet sygeplejerske eller måske til dig selv. Et sygeplejeur kan bruges både på arbejde, men også fungere som et smykke i fritiden. Når du køber et sygeplejeur får du det leveret i en fin lille gaveindpakning, det er er jo helt perfekt, hvis det skal gives i gave. Prøv at tage et kig på Color4Care og få en masse inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *