Det inspirerende hjørne

Fashionråd: Få inspiration fra tryllekunstneren

Hvis du føler dig en kende stilforvirret og har svært ved at finde ud af, hvad du bør investere i af nye tilføjelser til dit klædeskab, så bør du søge inspiration. Det kan du gøre på mange måder, men det er naturligvis essentielt, at du ikke vælger at begrænse dig selv til modemagasiner, bloggere og kendte stjerner – der er også et væld af andre muligheder.

Typisk finder du dog de mest interessante informationer på de mest finurlige måder. Derfor er det vigtigt, at du har et åbent sind, når du søger inspiration til egen garderobe. Det gør det nemlig nemmere at tage inspiration til sig, hvis ikke, det skal komme fra bestemte kilder. Samtidig er mængden af tilgængelig inspiration naturligvis også meget større.

Få inspiration fra tryllekunstneren

Som herre kan du eksempelvis lade dig inspirere af tryllekunstnerens påklædning. Her menes der ikke en tryllekunstner, der optræder til børnefødselsdage, men derimod en professionel tryllekunstner eller mentalist, der lader sig inspirere af stilen, der dominerede tryllekunstens verden før i tiden. Her var der nemlig fokus på at iklæde sig på yderst elegant vis.

Hvis du godt kan lide at gå elegant klædt, så kan du sagtens finde inspiration i en tryllekunstners påklædning. Det kan f.eks. være, at du længe har søgt inspiration til, hvordan du bedst bærer en såkaldt double breasted blazer. Det kan du bl.a. få inspiration til hos den kendte tryllekunstner Drummond Money-Coutts, der ofte er set iført denne type blazer.

Dette beviser også blot, at du kan finde inspiration til din tøjstil eller seneste tilføjelse til garderoben på anderledes vis. Der er mange, der lader sig begrænse til modemagasiner, blogs eller influencers. Det er der ikke nogen grund til, når du også kan søge inspiration på anden vis, og tilmed bruge dette til at skille dig ud fra mængden med en mere unik tøjstil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *