Tips til en god stil

Fyld din garderobe med klassikere og undgå tøjkriser

De fleste kender følelsen af at stå og kigge modløst ind i garderobeskabet, når dagens outfit skal sammensættes. Det bugner med tøj, men du synes måske bare ikke lige, at det helt spiller i forhold til et chict outfit.

Svaret kan være gode, tidløse klassikere. Med dem kan du nemlig altid sammensætte et stilfuldt outfit på kryds og tværs og afværge tøjkrisen morgen efter morgen. Margit Brandt fokuserer på klassisk tøj med et tvist blandt flere andre danske brands. Læs med her og find ud af, hvilke klassikere du skal have fingrene i, så du altid har en solid base at sammensætte dit outfit ud fra.

En klassisk hvid skjorte

Du går aldrig galt i byen med en klassisk hvid skjorte. Den kan styles på et væld af måder. Du kan sætte den til et par habitbukser, hvis du ønsker et elegant og eksklusivt udtryk eller til en nederdel, hvis du går efter et mere feminint look. Du kan også tone den ned ved at tage en cardigan eller pullover udover – det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan den hvide skjorte kan anvendes.

Jeans til hverdag og fest

Enhver kvinde bør have jeans i sin garderobe. De er uden tvivl den mest populære beklædningsgenstand takket være deres alsidige evne. Et par jeans kan nemlig bruges til alle tænkelige begivenheder. Om dagen kan de med en skjorte eller t-shirt og et par sneakers fungere som det perfekte hverdagslook. Om aftenen kan du i stedet style dem med en kjole og et par høje stiletter. Mulighederne er mange, og det gælder bare om at eksperimentere med de forskellige jeans-look.

Den lille sorte er et must

Hvis du altid har problemer med at finde det helt rigtige outfit til fest, er ’Den lille sorte’ et must. Den lille sorte er et begreb, som Coco Chanel i sin tid opfandt om en tætsiddende sort kjole. Den kan bruges i det uendelige. For den sorte base giver dig masser af muligheder for at style den på forskellig vis. Med den har du derfor altid et perfekt grundlag at style ud fra. Sæt den sammen med et par læderbukser og store smykker for et råt look, eller brug den med bare ben og en luftig kimono over for et mere orientalsk look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *