Tips til en god stil

Gode tips til negle

Personligt går jeg meget op i at mine negle ser godt ud og jeg blev derfor utrolig glad da jeg forleden faldt over en artikel i Femina med gode tips fra Dana Caruso om  hvordan man sørger for at holde sine negle smukke:

1. Fil dine negle mindst én gang om ugen. Den perfekte form er ifølge Dana Caruso at lade neglen følge formen på “månen”, dvs. den hvide runding i bunden af neglen.

2. Massér negl og neglebånd hver aften inden sengetid med Vitamin E Nail & Cuticle Oil, det virker nærende og styrkende på svage, rillede negle og blødgørende på tørre neglebånd og tendens til flossede neglerødder.

3. Negle ændres med alderen ligesom hud og hår og får på samme måde brug for nærende og stimulerende pleje. Vitamin E Nail & Cuticle Oil er den perfekte anti-ældende behandling.

4. Er neglebåndene hårde, så anbefaler Dana Caruso Maximum Growth Cuticle Pen.

5. Er neglene tynde og rillede, så vil Miracle Nail Thickener gøre dem 70 procent tykkere på fire dage, fortæller Dana Caruso.

6. Og kniber det med væksten, så får du længere negle på en uge med Maximum Growth, som indeholder silkeprotein-filler, der laver en styrkende barriere.

7. Bløde negle, der spalter, hærdes med titanium og mikrodiamanter i Diamond Strength og vil blive stærkere på blot en uge, fortæller Dana Caruso.

8. Opskriften på holdbar lakering: Sørg for, at neglene er rene ved at tørre af med neglelakfjerner. Læg derefter underlak, så to tynde lag farvet lak med tid til at tørre indimellem og så til slut Insta-Dri Anti-Chip Top Coat med akrylpolymer (og UV-filter). Det får alle laklagene til at tørre på 30 sekunder. Og det er ganske vist, for vi har selv testet det.

9. Skulle din neglelak være blevet trist og falmet, så får du et “just applied look” med den nye Nail Shine Miracle.

Man kan læse endnu flere gode tips på feminas hjemmeside ved at følge nedenstående link:

http://www.femina.dk/skoenhed/makeup-hudpleje/saadan-faar-du-smukke-negle

 

Hvis du har andre gode tips til neglene så vil jeg meget gerne høre dem. Skriv derfor endelig en kommentar eller to her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *