Tips til en god stil

Gode sko om sommeren

Birkenstock sandaler

Nogle af de helt trendy sandaler i år. Hvis man skal følge med trenden, vil det helt klart være en god ide at købe nogle sandaler fra Birkenstock. Prisen på denne slags sandaler, ligger måske i den dyre ende af hvad man normalt tænker på hvad almindelige sandaler koster – altså selvfølgelig hvis man er mere vant til at købe nogle billige sandaler.

Chaco sandaler

Jeg havde egentlig aldrig hørt om dettte mærke før, så jeg var inde og google lidt om dem – det ligner ikke umiddelbart nogle jeg selv kunne finde på at købe, da de ikke rigtig er min stil art – men ser uden tvivl utrolig behagelige og komfortable ud! Umiddelbart når jeg kigger på dem, tænker jeg at de må være utrolig gode at gå lange ture i, uden at man få ondt i fødderne og uden chancen for vabler. Deres bund ser rigtig gode ud og det ligner at ens fødder får god støtte.

Nike sandaler

Alle er kendt med mærket Nike – de er kendte for lave de fedeste sneakers og nu er de så også begyndt at lave Nike sandaler – kæmpe bonus! De ser super fede og trendy ud og jeg vil så gerne have fat i et par selv! Jeg elsker det simple design de bruger og på grund af at de er så simpel designet, kan man bruge dem til stort set hvad som helst nu her om sommeren.

Reef sandaler

Endnu et mærke jeg heller aldrig har hørt om før, men til gengæld er dette et mærke jeg bestemt kunne se mig selv gå i. De ser super cool ud, igen meget simpel, men det gør dem utrolig unikke. De ligner egentlig dem man normalt køber, hvis man ikke er typen der går op i hvilke sandaler man bruger – prisen på disse sandaler ligger fra omkring 200,- og op, så selvom at de ser meget ordinære ud, så siger prisen lidt noget andet.

 

Her var der nogle få brands som i eventuelt kunne vælge at tjekke ud, hvis i står og mangler nogle nye sandaler her til sommer – udvalget er stort!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *