Tips til en god stil

Orange er forårets helt store hit

Orange bliver en af forårets helt store farvehits, hvilket i høj grad kan hænge sammen med den populære Netflix series, Orange Is The New Black, eksistens. Modeverdenen og trendspottere tager nemlig i høj grad afsæt i den virkelige verden, herunder film, tv-serier, og hvad der ellers rører sig i verden. Disse fænomener er i høj grad inspirationskilde for mange modebrands.

Orange er dog måske en nuance med et par mindre flatterende konnotationer som mobilselskabet 3, flyselskabet Easyjet og overforbruget af fake tan. Men ikke desto mindre lader det til, at farven vil vise sig langt mere elegant i den kommende sæson.

Hos asos.com, der er en stor online forhandler af mange forskellige mode brands, finder du et kæmpe sortiment af orange beklædningsgenstande. Så det er med at shoppe løs allerede nu, hvis du vil være med på forårsmoden. Og hvis du vil gøre et rigtig godt køb, kan du benytte dig af en Asos rabatkode for at få mest muligt for dine penge.

 

Orange is the new black

Orange er i høj grad en nuance, der forbindes med sommermånederne, da det er en frisk farve, der nemt kan sammensættes med andre farver ud, at det bliver for meget. Der er derfor også mange forskellige måder at arbejde tendensen ind i din garderobe på.

Hvis du søger et bohemian look, er orange den perfekte nuance. En brændt orange vil nemlig netop være nøglen til et boho look.

Derudover kan man selvfølgelig implementere trenden i sin garderobe i større eller mindre grad. Hvis du ikke er så meget for kraftige farver, kan du enten vælge en mørkere nuance af orange eller for eksempel vælge mindre accessories genstande i orange. Det kunne være et par solbriller, en taske, et bælte eller lignende. Har du lidt mere blod på tanden, kan du imidlertid kaste dig ud i større projekter som en orange jakke, en helt orange kjole eller lignende. Det er kun dig selv, der sætter grænserne, så det er bare med at prøve noget forskelligt af.

En anden rigtig fin og stilet måde at tilføje orange til garderoben på, er med en ruskindsjakke, hvilket også er på sin højeste mode.

Find dine orange klæder her

Hos Asos kan du nemt og enkelt finde frem til alle deres orange beklædningsgenstande ved at lave en simpel søgning på orange. Derved dukker alle deres orange produkter op, og du kan herefter specificere din søgning ved at vælge køn, produkt type, stil, brand, størrelse og pris. Når du gør det, dukker der en masse forskellige kjoler op, der vil egne sig rigtig godt til forårets og sommerens fester. Der er også en masse orange accessories, herunder sko og tasker, hvis man gerne vil indføre trenden på en mindre skala. Derudover kan du finde orange t-shirt, badebukser, jumpsuits, bikinier, jakker, toppe og lignende. Så det er bare med at shoppe løs inden foråret melder dets ankomst, og du kan finde en masse gode rabatkoder til Asos lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *