Fashion Brands

Find den perfekte vinterjakke

Vinteren er langt fra overstået endnu, så det kan stadig betale sig at investere i en vinterjakke, hvis du endnu ikke har fundet det perfekte match eller hvis du godt kunne bruge en ekstra vinterjakke. Det vil stadig være koldt i en del måneder endnu, selvom det ikke har været en af de koldeste vintre, er der nogle kolde dage indimellem, så det kan godt betale sig at få styr på vinterjakke-situationer.

Om ikke andet kan du nu her i forbindelse med januarudsalget også være heldig at spare en masse penge, når du køber din vinterjakke.

 

Køb vinterjakken hos Nelly

Nelly har mange forskellige vinterjakker, der måde vil holde dig varm og samtidig giver dig mulighed for at se smart ud. Dette kan sommetider være en svær kombination at finde, da praktiske vinterjakker typiske ikke er de smarteste.

Nelly har et hav af forskellige vinterjakker blandt andet lange frakker, vindjakker, læderjakker, trenchcoats, ponchoer og dunjakker. Så der skulle altså være lidt for enhver smag uanset om du er til det ene eller det andet.

Topsælgerne er lige nu en enkelt læderjakke fra Noisy May til blot 349 kroner, en parka jakke fra Nellys eget brand til 299 kroner og en almindelig sort jakke fra Only til 429 kroner. Derudover finder du mere end 500 andre forskellige modeller på hjemmesiden.

Så ved at købe vinterjakken allerede nu, kan du altså spare penge, men så slipper du også for at tænke på det til næste vinter.

 

Spar flere penge på vinterjakken

Hvis du vil spare endnu flere penge, når du køber din vinterjakke hos Nelly kan du tjekke rabatportalerne Se & Hør Saver og Rabatpiloten, hvor du finder alle de nyeste og opdaterede Nelly rabatkoder. Rabatkoderne kan benyttes når du handler gennem Nellys hjemmeside, hvor du blandt andet kan få en masse gode rabatter og tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *