Det inspirerende hjørne

Trollbeads mikser og matcher farverige nuancer

Trollbeads har i høj grad en farverig identitet, der kan give dig et forfriskende look selv hvis din garderobe ikke er fyldt med spraglede farver. Trollbeads har nemlig et stort udvalg af farverige beads til halskæder og armbånd, der med fordel kan mikses på kryds og tværs for et spændende, personligt og farverigt look, der gør sig godt til den sommer vi går i møde.

 

Pift det enkle look op

Vi danskere kan godt have det med at være lidt farveforskrækkede, hvorfor smykker kan være en god og nem måde at peppe et farveløst outfit op på. Med Trollbeads Jewellery kan man nemlig selv mikse og matche de forskellige farver, da man kan vælge at designe sig eget smykke i stedet for at købe et af deres Ready-to-wear jewellery smykker, der allerede er sammensat. Det foregår på den måde, at man først vælger en kæde og en lås til sin halskæde eller armbånd. Herefter kan man vælge imellem et stort udvalg af de såkaldte beads, der fås i mange forskellige farver og metaller.

Man kan både vælge at blande de forskellige farver for et prangende look. Men man kan også vælge at holde smykket i det samme farvetema, hvis man vil have et mere enkelt smykke, der kan passe til meget forskelligt tøj. Er man ikke så meget til kraftige farver, kan man også vælge forskellige beads i pastelfarver, der er lidt mere afdæmpede. Eller man kan vælge at mikse og matche forskellige metaller som kobber, guld og sølv, for et sofistikeret og moderne look.

Der er ikke nogle regler for hvordan, du sammensætter dit smykke, så det er egentlig bare op til din fantasi og din egen personlige smag at udvikle et smykke, der passer til din stil.

Du kan bestille de forskellige kæder og beads direkte fra Trollbeads hjemmesiden, hvor der altid er gratis og hurtig levering samt 30 dages returret, hvis du skulle fortryde dit køb mod al forventning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *