Fashion Brands

Noisy May og Vero Moda følger pels trenden

Kineserne efterspørger pelse som aldrig før, og dette har fået prisen på både nye pelse og de brugte vintage pelse til at eksplodere. Denne efterspørgsel er noget den danske pelsbranche kan mærke. De fejrer rekordsalg for 4. År i træk.

På fem år er omsætningen på de danske pelsauktioner steget med ikke mindre end 233 procent. Dette smitter især af på prisen på minkpelse. Minkpels har aldrig været så dyrt og eksklusivt som netop nu.

 

Et billigt alternativ

Selv hos de unge er pels blevet en trend. De unge vælger dog også vintage pelse, så gamle pelse pludselig får nyt liv. De får deres brugte 80’er-mink syet i et nutidigt snit, så den falder i deres smag.

Det er dog også muligt at købe uægte pelse, der ligner den ægte vare. Her kan du spare rigtig mange penge, og stadig holde varmen om vinteren. Det billige alternativ kan du få hos Stylepit og helt bestemt hos Noisy May og Vero Moda kollektionerne. Noisy May sælger jakker i uægte pels, hvorimod du hos Vero Moda blandt andet kan shoppe veste i uægte pels.

Både Noisy May og Vero Moda forhandler tøj, der er unikt og får dig til at føle dig luksuriøs. Dette gælder også udvalget hos Stylepit. Noisy May og Vero Moda er brands, der er i stand til at producere mode, der ligner en formue, men som du ikke har givet en formue for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *