Fashion Brands

Vagabond er moderne kvalitetsfodtøj

Vagabond blev grundlagt i slutningen af ​​60’erne og producerede oprindeligt kun herresko. Så meget er sket siden. I begyndelsen blev tegnestuen placeret i Portugal og Italien, lande tæt på verdens bedste kendskab til sko og tøjindustrien. I 1993 flytter Vagabond flytter til Varberg, Sverige, for at oprette et komplet værksted, hvor de kan udvikle prototyperne prototyper.

Vagabond er altså et svensk brand med en lang historie, der har ført dem dertil hvor de er i dag. I dag er Vagabond et verdenskend brand, der forhandler fodtøj til alle årstiderne til både mænd, kvinder og børn. Man må altså i den grad sige, at Vagabond har formået at kæmpe sig op fra begyndelsen og skabe noget stort.

 

Gå langt i Vagabond

Vagabond er svensk design i god kvalitet, hvilket betyder, at der er mange kilometer at gå i deres fodtøj, der både er moderne og behageligt på en og samme tid – en kvalitet der tiltaler mange mennesker, da det ofte kan være svært at finde denne kombination på markedet.

Vagabond er i den grad et brand, der forsøger at holde sig opdateret med modebranchen og fortolke diverse trends på deres egen unikke måde. Oveni det formår brandet så også at producere kvalitetssko, der ikke alene er gode at gå i men også er yderst komfortable.

 

Køb Vagabond hos Stylepit

Stylepit har et stort sortiment af moderne Vagabond sko i deres webshop, hvor du kan finde alt fra sko til støvler og sneakers. Der er både noget til de lidt mere formelle begivenheder, noget til den lidt grungy type, sko til hverdagsbrug og stilede vinterstøvler. Der er altså meget forskelligt at vælge imellem hos Vagabond, hvor man sandsynligvis kan finde noget til enhver begivenhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.