Det inspirerende hjørne

Cykeltøj der passer til vejret

Cykeltøj der passer til vejret

Jeg har ledt efter noget cykeltøj, der passer til vejret. Jeg har været lidt ked af mit sidste indkøb, som endte med influenza i 14 dage. Det er simpelthen så vigtigt at tøjet er ordentligt. Den sidste cykeltur jeg havde endte med en fugtig og al for lang køretur hjem. Uventet regn og blæst samtidig. Ikke en god kombination, når man har dårligt cykeltøj! Det endte med en lang sygemelding og en masse arbejde jeg kom bagefter med. Derfor kigger jeg mig for næste gang.

Cykeltøj jeg kan lide

Jeg leder altid efter kombinationstøj. Det er selvfølgelig fordi, tøjet skal bruges til flere ting end kun cykling. Jeg kan finde på at cykle på arbejde. Jeg vil helst ikke ligne en komplet klovn, når jeg møder op på arbejde, så tøjet skal også være smart. Samtidig skal det også være funktionelt og passe til vejret. Det har ikke været let at finde noget jeg kan lide. Men omsider er det lykkedes mig, at finde en trøje / jakke jeg kan bruge. Den passer også fint til det kommende efterårsvejr.

Newline Bike Protect Jersey

Jakken / trøjen jeg har fundet er en Newline Bike Protect Jersey, det er en kombinationstrøje, som kan bruges som både cykeljakke og cykeltrøje. Jeg plejer at have en cykeltrøje indenunder, så kan man åbne den eller tage den af, når det er varmt. Jeg har den faktisk også på nogle gange selvom jeg ikke cykler, jeg ved godt det ikke er meningen, men jeg kan bare rigtig godt lide den. Den er dejlig let og fleksibel og jeg føler jeg kan ånde i den. Desuden er den både vindtæt og vandafvisende, hvilket er perfekt til mig. Jeg er simpelthen så dårlig til at tjekke vejrudsigt, så denne jakke er perfekt til det uventede regnvejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *