Det inspirerende hjørne

Moden til sommer

For at forstå hvad moden er, så er det en trend, som er populær inden for en givet periode. “Mode” opstår som et resultat af, at en større gruppe af mennesker mener, at noget er “in”. Ofte som et modtræk på den verden vi lever i, eller måske en tidligere mode. Når det gælder tøj og dets mode, altså tøjmode, bliver det som oftest opfattet som tøjstil. I den sammenhæng er stil en særlig måde at klæde sig på, der stort set uafhængigt af den gældende mode bliver ved med at være acceptabel. Så spørgsmålet nu er blot, hvad moden er til sommer?

Moden ifølge modeeksperter

Modeeksperter udtaler sig efter modeugen i København, at der bliver ekstra godt knald på farverne til sommer.  De mener, at pastelfarverne er på vej væk. De sidste sæsoner har man nemlig set nogle meget softice-agtige farver som, candyfloss og baby duche – de farver har levet deres tid nu og bliver erstattet af mere kraftige farver. Derfor siges det bl.a. at appelsin-orange og tomatrød bliver meget in her til sommer!

Sporty look

Sportslooket er tilsyneladende også ganske populært, når vi når til sommeren i år. Eksperterne mener, at vi vil komme til at se en masse sportswear som shorts og tanktoppe – altså tøj som man kan bevæge sig i og som er meget let i påklædningen. Eksperterne taler endda om, at det sporty look får et comeback! Så er du i forvejen meget sporty, skal du helt sikkert gå all in på sommermoden denne sommer!

Lyse toner

Udover de skarpe farver, lader det også til, at de lysere toner også vinder en smule frem i sommerens kollektioner.  Et godt tip til de lyse farver vil være at kombinere dem med metallisk sølv, da det skulle give et godt løft til looket.  Det gode ved denne tendens er, at du kan genbruge de lyse styles året rundt, da det også om efteråret typisk er lysere farver der vinder ind i kollektionerne. Og hvidt passer jo næsten til alt, så det er jo perfekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *