Tips til en god stil

Guide til det perfekte fest-outfit

Skal du til en fødselsdag, bryllup eller måske en firmafest, kræver dit outfit andet end din sædvanlige firma-t-shirt eller dit hverdagstøj. Du må gerne gøre lidt ekstra ud af det, men faktisk kan det være svært at finde det helt rigtige festoutfit. Mange kender den velkendte tøjkrise, hvor det bugnende tøjskab bare ikke inspirerer.

Du får her inspiration til forskellige typer fest-outfits, så du kan blive klar til fest. Det vigtigste er nemlig, at du føler dig godt tilpas i det, du klæder dig i.

Tone i tone-looket

Rød og blå er nogle af de hotteste farver i øjeblikket. Og hvorfor ikke gå all-in på dem? Skab et festligt look ved at matche dit outfit i forskellige nuancer af blå eller rød. Det giver dig et eksklusivt udtryk, så længe du ikke kører den samme blå farve fra top til tå. Kodeordet er nemlig at sammensætte forskellige toner af en farve.

Gå efter en nederdel i en koboltblå farve og match med en bluse i en lysere blå tone. Sørg for at mikse forskellige teksturer, eksempelvis silke og bomuld, så dit outfit bliver spændende. Du kan også vælge et par blå stiletter, hvis du ønsker at gå hele vejen, ellers er sorte også altid smukke uanset outfit.

Det fashionable sæt

Sæt har længe været indbegrebet af stil og fashion. De findes i et hav af mønstre og farver, så det er bare om at gå på jagt efter dine yndlingsfarver. En stor trend er pyjamas-sæts i silke. Men hvordan bruger du det look uden at ligne en, der lige er væltet ud af sengen? Giv den bløde og casual pyjamas et råt tvist med en sort læderjakke og farvede læber. Sæt et par store øreringe til, så får du et fint festlook, som både er afslappet, smukt og med kant.

Er du mere til det klassiske look, er et suit det perfekte outfit til dig. Hvis du er modig, kan du gå efter et sæt i velour – det viser, at du har gennemtænkt dit outfit. Men vil du gå lidt mere roligt til værks, kan du også vælge bukser og blazer i et mere neutralt materiale. Gå efter bløde, varme nuancer. Sæt en enkelt hvid top, bluse eller t-shirt til dit suit og style med sorte pumps og lækre smykker.

Klassikeren den lille sorte

Du går aldrig galt i byen med den lille sorte kjole, også kaldt LBD. Den går til alle lejligheder og til alle typer. For det, der er så fantastisk med den lille sorte, er, at den kan styles på et hav af måder, uanset om du er til et stilrent klassisk look, eller du er til et mere råt og vildt look. De findes i mange forskellige udgaver og snit, så hvis du ikke er glad for at have bare arme, er den sorte kjole med lange ærmer oplagt til dig. De lange ærmer forlænger kjolens linjer og gør den eksklusiv at se på.

Hvis du ønsker et klassisk look, kan du style den lille sorte med en blazer og holde din makeup naturlig og neutral. Tilsæt enkle, fine smykker og en sko med en lille, tynd hæl. Er du derimod mere til det rå og vilde look, kan du give kjolen et helt andet udtryk ved at lægge en kraftigere makeup med smokey eyes og røde læber. Gå efter store, iøjnefaldende smykker og tilsæt støvletter med en chunky hæl.

Gyldne, metalliske farver

I modebilledet hersker lige nu en metallisk tendens, som gør sig godt til et smukt festoutfit. Hop i en kjole i et metallisk materiale for et topfestet look. Hvis du ikke er helt klar på at hoppe i metal fra øverst til nederst, kan du iklæde dig et par bukser med en enkelt top eller bluse til, eller vælge en metallisk top styles med stramme jeans og stiletter. Er det stadig for vildt for dig, kan du også hoppe med på trenden ved at pifte dit outfit op med en metallisk taske.

Gå efter gyldne, varme jordfarver, der kan få den lyse vinterhud til at stråle lidt. I kombination med den metalliske overflade vil det give dig lidt ekstra glød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *