Tips til en god stil

Klæd dig smart i den seneste efterårsmode

Sommeren er for længst forbi, og efteråret har sat sit spor på den ganske land, hvor de grønne sommernuancer er blevet erstattet af de varme efterårsfarver. Det betyder også, at garderoben skal optimeres til det koldere vejr. Det behøver dog ikke være ensbetydende med, at alt dit sommertøj er ubrugeligt. Man kan nemlig sagtens bruge sommertøjet igennem efteråret ved at sammensætte det med andre stykket tøj.

5 tips til en moderne efterårsgarderobe

  1. De lette, printede tekstiler har været et hit hele sommeren, hvor alt fra skjorter til nederdele og kjoler har omfavnet den sprudlende trend. Men fortvivl ej, du behøver ikke at pakke alle de blomstrede sommerkjoler væk. De kan nemlig snildt sammensættes med et par jeans, strømpebukser, en sweatshirt og stor varm strik.
    Find lækre striktrøjer eller lignende hos Johsfashion i en af deres butikker eller gennem deres webshop.
  1. Skab et varmere outfit ved at gøre brug af lag på lag konceptet, hvor du iklæder dig flere lag, for eksempel en tynd langærmet inderst, en knælang kjole udover og en strik til at tage den værste kulde.
  1. Sneakers er altid et hit, og de kan også bruges gennem hele efteråret. Her kan de sammensættes med et par tykke strømpebukser og en lang kjole eller et par lange bukser i stedet for kjoler med bare ben og stumpende bukser, som vi har set det igennem sommeren.
  1. Uldfrakken har efterhånden været i modebilledet de sidste mange år, og vil igen i år være at finde på hylderne hos diverse butikker, herunder også Johsfashion, der forhandler modetøj til den moderne kvinde. De fås i forskellige farver og snit, men mest populær er den ternede uldfrakke her til efteråret.
  1. Vær ikke mange for at sammensætte mønstre og farver på kryds og tværs. Vi har set det gennem hele sommeren, og du kan i den grad også tage denne trend videre til efteråret.

Find efterårsgarderoben hos Johsfashion

Johsfashion er en tøjbutik, der sælger modetøj til den smarte og moderne kvinde, der gerne vil være med på den seneste mode og klæde sig i et stilet outfit hver dag, uanset vejret. Hop forbi deres webshop eller en af deres tre butikker for at finde efterårsgarderoben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *