Tips til en god stil

Invester i et par Nike sko og vær med på moden

Er du på udkig efter et par nye sko, hvad end det er til hverdagsbrug, træning eller af ren og skær trang til et par ekstra darlings, der kan pynte på skohylden, så går du aldrig galt i byen med et par Nikes. Nike har selvfølgelig et gigantisk udbud af sko i forskellige typer, former, farver og lignende, hvilket kan gøre det svært at beslutte sig for et enkelt par. Men ikke desto mindre betyder det også, at Nike har noget for enhver smag, hvilket netop skulle gøre det muligt at finde noget, der ikke kun vil pryde din skohylde men samtidig dine fødder.

Historien om den famøse skogigant

Nike er en amerikansk virksomhed, der primært er impliceret indenfor sportsverdenen. Nike producerer sportstøj og tilbehør til børn, mænd og kvinder i alle aldre. Skogiganten blev grundlagt i 1964 og har i dag hovedkvarter i nærheden af Beaverton Oregon i Portland området.

Nike er en anerkendt virksomhed samt en af verdens største producenter af sportssko og tøj samt sportsudstyr. Virksomheden er vurderet til en værdi af hele 19 milliarder dollar, hvilket vidner om successen det populære brand, kan vælter sig i.

Nike markedsfører sine produkter under sit eget mærke samt Nike Golf, Nike Pro, Nike Blazers, Air Jordan, Nike +, Air Force 1, Nike Dunk, Air Max, Foamposite, Nike Skateboarding og deres datterselskaber, herunder Converse, Brand Jordan og Hurley International. Derudover er Nike sponsor af mange atleter og sportshold rundt omkring i verden, med det meget anerkendte slogan “Just Do It” og deres Swoosh logo.

Nike er også blandt favoritterne i modeverdenen

Selvom Nike egentlig har en historie, der tager udgangspunkt i sportsverdenen, har modeverdenen altså også formået at tage brandet til sig. Nike er nemlig en sko man særligt ser i bybilledet, hvor alle fra børn til ældre mennesker, unge fashionistaer og sportsfolk bærer skoen. Hvor Nike førhen var mere en sportssko, er det i dag en sko, der bruges til mange forskellige formål og lejligheder og giver særlig prestige indenfor modebranchen.

Du går altså aldrig galt i byen med en Nike sko uanset om du leder efter en behagelig sko til hverdag eller en god sportssko til træning – Nike tjener til begge formål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *