Tips til en god stil

Efterårssæsonens musthaves

Highstreetkæderne giver allerede nu deres bud på efterårets musthaves – og for at gøre det hele mere overskueligt, har jeg forsøgt at samle de tendenser, der går igen hos rigtig mange af dem.

En klassiker – og genganger – er den hvide skjorte. Den findes i utallige styles og ens for dem alle er, at de er et musthave til efteråret. Den hvide skjorte kan fint benyttes alene, men noget, vi helt sikkert kommer til at se en del af, er den hvide skjorte som en slags ‘base’ for noget andet. H&M styler den f.eks. med korte t-shirts for et råt, men feminint look, og benytter den også under sweatshirten, der er en anden af efterårets helt store musthaves.

Det sporty look er – ligesom den hvide skjorte – en genganger. Og her kommer vi især til at stifte bekendtskab med sweatshirten og de lidt mere løse, sporty pants. De løse bukser ses i utallige former og farver og styles med stiletter for et feminint twist, men også med rå bikerboots for et lidt mere råt look.

Værd at nævne er også den klassiske strik. Strik i alle afskygninger. Strikken er både med til at holde dig varm i kulden, men kan også styles på utallige måder – f.eks. ved at trække den udenover den hvide skjorte. Oversized strikke og ponchos vil vi især se til efteråret, så i stedet for at tænke småt, skal du tænkte stort, når du investerer i strik.

Småt skal du til gengæld tænke, når du investerer i en pencilskirt. Den stramme, knælange nederdel er også en af sæsonens musthaves. Hvor de lidt kortere, stramme nederdele før har hittet, ses det nu, at der kommer lidt ekstra længde på. En pencilskirt er i sig selv meget feminin, og styles – for ekstra feminint touch – med stiletter. For et mere råt look benyttes bikerboots eller plimsolls.

Endnu en genganger til efteråret er cardiganen. Cardiganen vil igen være dominerende i gadebilledet – og især de lange cardigans vender stærkt tilbage. Lag-på-lag-tendensen lever stadig i bedste velgående, og netop her er en cardigan et musthave for et pænt, men afslappet look.

Det var et forsøg på at samle de tendenser, der forudsiges at hitte til efteråret. Oversize striktrøjer, lange cardigans og sportyness stylet på forskellige måder, ser altså ud til at blive et hit. Allerede nu – i midten af august – er highstreetbutikkerne begyndt at modtage efterårsvarer i butikkerne, så du har allerede nu mulighed for at bygge din efterårsgarderobe op.

NB: som en lille bonusinfo – collagen, der ses øverst, er kreeret på polyvore.com. Ved at klikke på det direkte link nederst, kommer du direkte ind på polyvore, hvor du vil finde samtlige styles fra collagen med pris og direkte link til salgsside. Samtlige styles er i øvrigt fra H&M.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *