Tips til en god stil

Find den rette gallakjole

For kvinder gælder det om at finde sin egen stil, som man har det godt med, og som passer til kroppen. Man skal være ærlig i sin vurdering af sin krop, da man derefter kan vælge blandt mange elegante gallakjoler, således man altid kan ankomme i udsøgt stil til alle mulige begivenheder.

Det rette valg af kjole kan nemt frembringe en forsvunden selvtillid, der trænger til at blomstre igen, så hvis man virkelig vil forkæles, så bør man se nærmere på de flotte gallakjoler på markedet og finde de modeller, der passer bedst til din stil og kropstype, således dit look fremover kan blive mere selvsikkert og elegant ved alle anledninger.

 

Kjolens betydning

Til fester, familiesammenkomster, fødselsdage, jubilæer og andre store anledninger bør kvinder komme i passende kjoler, hvilket er smukt og bedårende, men den modsatte effekt opstår, hvis man har valgt en forkert type kjole, der ikke passer godt til dig og din krop. En kjole kan både skjule ting ved din krop samt fremhæve fordele ved kroppen, og den slags betyder meget for den samlede udstråling, når du har trukket i stadstøjet. Start med at identificere din kropsfacon, og derefter kan man vælge farver for de kjoler, der passer til din størrelse. Det gør ikke så meget, om du er tynd, tyk, høj eller lav, idet den rette kjole kan give dig en flot udstråling, når du lærer de rette tricks.

Man kan finde gode tips og tricks om gallakjoler i magasinet Elle, hvor de mange berømtheder er med til at skabe moden, når de ankommer på den røde løber. Ofte er det filmstjerner og verdensberømte sangere, der anvendes af modebranchen, når de nye modeller skal fremvises. Mange fotomodeller fremviser det nye sortiment på modemesserne, og moden skifter hvert år, så det er en større opgave at følge med i moden indenfor gallakjoler og andre former for festbeklædning, men det gælder jo først og fremmest om at finde værdifuld inspiration.

 

Typer af gallakjoler

Normalt kan man opdele kropstyper i disse former:

 

  • Æblefacon, når man har store bryster, brede skuldre og tendens til mave. Man hører også til denne facon, hvis man er smal om hofterne og bagen. Dette er en attraktiv facon, men man skal helst anvende to typer kjole, idet den ene del er til overdelen, og den anden er til underdelen, således begge dele passer til din krop og sidder godt på den. Det gælder om at finde harmoni og balance i det det samlede udseende. Hvis man har store bryster, bør man finde en passende bh, der holder brysterne på plads. De bedste kjoler er dem med halterneck, der er gode til at holde styr på store bryster. Man bør også trække tilskuerens øjne væk fra barmen ved at vælge en kjole med pynt i området omkring kjolens nederste søm.

 

  • Pærefaconen er dem med stor bag, store lår og en lille overkrop. Her bør man vælge kjoler, der trækker opmærksomheden opad mod din slanke overkrop. Kjolens top bør sidde tæt, og hvis man har smalle skuldre, så bør man anvende en firkantet udskæring, der fremhæver dine skuldre og skaber mere symmetri. Din kjoles skørt skal enten falde blødt og tæt om dine hofter, men du kan også vælge et stift skørt med en antydning af en A-facon; det får din bag til at se mindre overvældende ud. Man skal undgå kjoler med en synlig søm eller et bælte lige over hoften, da dette område jo netop ikke skal fremhæves. Anvend derfor ikke kjoler med plisseringer eller masser af stof i skørtet, da det ikke skjuler en fyldig røv, det får bare hele området til at se endnu kraftigere ud!

 

  • Lige op og ned. Denne facon er for de slanke personer uden talje og kurver, og her hører supermodellerne til i denne kategori, så du vil passe det meste modetøj. Til gengæld vil du få svært ved at fremhæve dine kvindelige former, så du bør finde kjoler, der fremhæver den smule talje, du har. En enkel og tætsiddende kjole i let stof vil passé fint til din facon, og du må gerne vælge en kjole med V-formet halsudskæring og dybt nedringet i ryggen eller med høj slids, så du får din krop til at se mindre firkantet og mere kurvet ud. Hvis du vil have mere facon, så bør du vælge en balkjole med et skørt i A-facon.

 

  • Timeglasfaconen er den attraktive og klassiske kvindefacon med bryster, bag og smal hvepsetalje. Mange gallakjoler vil passe på dig, men du bør undgå løsthængende tøj, der vil få dig til at se tyk ud. Den ultimative kjole til din facon følger din figur og sidder tæt om din talje så anvend helst et bånd eller et bælte om livet for at fremhæve din smalle midje. Man kan sagtens vælge en rigtig balkjole (gerne en stropløs model), der vil sidde perfekt på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *