Tips til en god stil

Modetips til slanke kvinder

Opfattelsen af slanke kvinder er efterhånden blevet således, at det en slank kropsform ikke er et problem i forhold til at have masser af kurver. Men, som slank kvinde kan man godt have problemer – selvom det ikke må være i samfundsdebatten.

Svært at finde tøj

Du kender det helt sikkert godt. Som slank kvinde kan det til tider være svært at finde tøj, som ikke fremhæver ens fordele – nøjagtig som kurvede kvinder også har svært ved til tider. Desværre har det bare længe været sådan, at der ikke har været tips og tricks til, hvordan man som meget slank skal klæde sig. Men, det skal der laves om på med det samme.

 

Styling tips til naturligt slanke kvinder

Ingen fortjener at gå ud uden at være tilfredse med deres look. Derfor får du nedenfor nogle fantastiske tips, som du ikke vil kunne undvære, når du først har læst dem.

  1. Hvis du har tynde lægge, vil det være en fordel, hvis du bruger støvler, som sidder tæt til benet.
  2. Undgå robuste og alt for klodsede sko, da det virker overvældende, hvis du har tynde ben. Du kommer simpelthen til at ligne en væltepeter.
  3. Bælter er vejen frem til at fremhæve taljen – det giver et smukt og feminint udtryk.
  4. Tørklæder er en rigtig god ting til dig, da det får dig til at syne af mere. Du skal dog sørge for at gøre det med stil – så vælg nu ikke et oversize tørklæde, da du vil drukne i det. Så går ideen af at bruge det
  5. Undgå en stram kjole, da det fremhæver din slanke og tynde figur. Så find frem til de modsatte kjoler. Du skal ikke ligne et telt – men det gør intet, hvis de sidder lidt løst fra kroppen. Få eventuelt hjælp i en butik.
  6. Brug også meget gerne en kort jakke eller en cardigan, da det giver et feminint touch og lidt mere fylde.

 

Shop online

Hvis du ikke har sko, støvler, kjoler eller andet som passer i beskrivelsen ovenfor, så er det tid til en omgang shopping! Du kan ikke komme udenom det, hvis du gerne vil gøre lidt ved din udstråling. Jeg kan derfor anbefale dig kraftigt at shoppe hos Stylepit, da de har et væld af kjoler, sko, støvler og alt det andet du får brug for til favorable priser (jeg har selv lige shoppet alt for meget). Så gør dig nu selv en tjeneste, og gør noget ved dig selv. For du fortjener det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *