Mig og Fashion

Tid til dig

Til ham og hende

Er det kun mig eller finder du dig også draget af Daniel Wellingtons smukke design indenfor ure? Hvad enten man er mand eller kvinde findes  der mange forskellige typer ure, og her finder vi et ur, der er tilpasset mænds såvel som kvinders håndled.

Jeg finder det selv vigtigt at finde et ur som jeg kan bruge i længere tid, et ur som har et tidsløst design, så jeg aldrig bliver træt af at gå med det. For mig er det specielt urets minimalistiske design, der tiltaler mig. På den måde passer uret til ethvert outfit og samtidig er uret designet i et tidløst design, sådan så det let ville kunne bruges i mange år.

 

Læder eller Nato rem?

Noget af det, der gør, at jeg føler mig draget, er designet med Nato-remmen. På den måde kan man let bryde det minimalistiske design uret er designet i, blot ved at påføre denne rem, der er en tre-til fire farvet rem.

Selve ideen med Nato-remmen er opstået hos den Britiske Navy, hvor dykkerne oprindeligt brugte stærke remme udenpå deres våddragter, hvorfra designet er inspireret. Stroppen er på den måde med til at  bryde lidt med det minimalistiske og gøre det sjovt.  Samtidig kan denne strop let være med til at sætte lidt farver på hverdagens outfit.

Netop dette finder jeg selv meget brugbart, da jeg blot ved at påføre denne strop, kan opfriske mit look med nogle farver.

 

Farvepaletten

Urets Nato-rem er en blandet farvepalet, der b.la. består af super fine farver som blå og grøn, blå, hvid og rød eller lilla, hvid og lyserød. Farverne er sat sammen på en måde, sådan så hver en farve kommer til sin ret, uden at overgå hinanden.

Daniel Wellington uret er et smukt ur med et minimalistisk design, der med sin Nato-rem gør det let for køberen at lege og dermed skaber et tidsløst design man aldrig bliver træt af.

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *