Mig og Fashion

Hvem elsker ikke at shoppe, når der er udsalg?

Shopping

Helt ærligt hvem kan ikke lide at shoppe? Det er altid lækkert at få nye ting – især tøj! Okay godt nok synes jeg sel det kan være irriterende, at skulle stå og prøve 26 forskellige par bukser, som man ved er sindssygt dyre, så man alligevel kun har råd til et par. Generelt er det for det meste piger, der snakker om at at shoppe, og drengene næsten gemmer sig bag det, sådan lidt a la´ “Jaja, shopping er for piger.” Men mange drenge kan også godt lide at få nye ting. Shopping er jo ikke ens betydning med, at man skal købe tøj/sko shopping betyder jo bare at købe nye ting til sig selv. Og det kan enhver lide – specielt hvis det er billige ting!

 

Udsalg

Nu hvor vi er inde på shopping, hvorfor så ikke tale udsalg? Især her i finanskrisen, hvor mange mangler penge, er udsalg virkelig ideelt! Alle elsker da udsalg, man sparer penge, men man skal huske lige at tjekke på kvaliteten – det gør jeg i hvert fald altid selv.

Når jeg ser skiltet med 70% nedsat, skal jeg altid hen for lige at se, hvad det nu er. Mange gange når man går forbi butikker er det, det grimmeste tøj de har sat på udsalg.. Og så står man bare og tænker, ja! det er jo klart, når ingen gider at købe det. Men ofte synes jeg nu, jeg er heldig – mange gange er det også tilbud på nettet jo, ulempen er dog man ikke kan mærke eller se på kvaliteten, men så er det godt, man har muligheden for at sende produktet tilbage.

 

Et perfekt tilbud

Jeg elsker at falde over et super tilbud, selv hvis jeg ikke skal købe noget til mig selv, men måske en gave. Godt nok er det sjældent et produkt på tilbud kan byttes, men så bliver man nødt til at sikre sig, fødselsdagsbarnet kan lide tingen, man nu giver. Sidst jeg skulle købe en gave, købte jeg herfra. Min veninde blev super glad for den – selvom den havde været på udsalg. Og på den måde gjorde jeg jo hende glad, men samtidig sparede jeg penge, win win!

 

Studerende og udsalg

Som studerende har man få muligheder for penge, det kan endda være man ikke engang får SU endnu, men stadig ikke har tid til et fritidsjob på grund af skolen. Det er ikke alle forældre, der giver og giver til sine børn, de skal selv arbejde for det. Derfor er studerende ofte ude efter gode tilbud. Januarudsalg er populært, og mange studerende gør sig godt i den slags. Men udover det, kan man jo købe tøj, sko og andre ting i diverse Røde Kors butikker eller i genbruger. Der er priserne ofte meget reducerede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *