Mig og Fashion

Udsalg og tilbud?

I butikkerne

I butikkerne kan udsalg eller tilbud være rigtigt stressende og være super uoverskueligt, det er en god idé kun at tage ud og shoppe udsalg og tilbud når du har meget overskud. Ikke tag små børn med eller en mand som ikke har god tid, men giv i stedet dig selv super god tid til at kigge på tingene og danne dig overblik over hvad der er spændende, på denne måde vil du finde de bedste varer til de bedste priser (eller dem der passer bedst til dig) uden det hele ender i stress og kaos.
Her kan du læse lidt om andres tip til at få en god udsalgs eller tilbuds shoppetur.

På nettet

På nettet er der super mange forskellige sider med tilbud eller udsalg. Kig rundt på nettet hvis du nemt bliver stresset, det kan gøres meget mere overskueligt, hvilket vil give dig færre fejlkøb. De fleste internet butikker har en side hvor man kan finde alt udsalget sammen, så hvis bare man holder øje og tjekker en gang imellem kan man få en masse gode ting til billige priser.

Hvad er bedst for mig?

Er du en person der nemt stresser og som kender din krop ret godt så er det en god idé på nettet da du kan sidde med en kop kaffe og finde det du kan lide – men husk du ikke kan prøve tøjet på så det kan være du finder noget der ikke passer.
Er du god til at danne overblik, og kan godt lide at prøve tøj på, så er det en god idé at shoppe i selve butikker hvor du kan prøve tøjet på.
Læs her om hjælp til fejlkøb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *