Mig og Fashion

Klip klap og badesandal

Når det gælder sko til stranden er der ikke så meget at vælge imellem hvis det skal være praktisk. Der er faktisk næsten kun enten badesandaler eller klip klapper. Begge disse sko kan findes i tonsvis af forskellige stile og kan bådes findes hvor de er meget fine og elegante, og hvor de er mere afslappede. Begge sko er lækre og praktiske, så man er sikker på du får en perfekt tur på stranden.

Klip klapper

Personligt er klip klapper mit ynglings fodtøj om sommeren, de er nemme og få på, er gode at gå i, og ser rigtig søde ud på foden. Jeg tager mine klip klapper på lige meget hvor jeg tager hen. Jeg har både et fint par, et casual par og et par der er virkelig gode til vandring og andet. Du kan få klip klapper i alle forskellige prisklasser, så der er noget til alle. Se her for at finde et par lækre klip klapper.

Husk, klip klapper skal gås til.

Badesandaler

Jeg ved godt hvad du tænker, badesandaler er der ikke særlig smarte? Men jo, en badesandal kan faktisk være rigtig fin og moderne, som du kan se her på Elle’s hjemmeside. Personligt forbinder jeg badesandaler med noget mindre godt, men jeg har faktisk formået at finde mig et par jeg synes er super søde, og som jeg overvejer at skaffe mig. De har nogle fine og forholdsvis tynde stropper, og en lille detalje og er sorte og simple.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.