Tips til en god stil

Hvordan man kan få smukke gyldne øjne

Når man skal til fest, eller hvis man skal til et vigtigt møde så er det altid en god ide at sørge for at lægge en god makeup. Personligt er jeg ret vild med at gå efter et gyldent, sexet look ved hjælp af makeup. Jeg fandt for nyligt denne gode guide til hvordan man får et super godt aftenlook. Guiden har jeg fundet inde på zizzi.dk:

TRIN 1: ØJENSKYGGE

Læg en guldfarvet øjenskygge på hele øjenlåget op til brynet med en bred pensel. Påfør derefter den bronzefarvede øjenskygge på det bevægelige øjenlåg og i globelinien samt langs den nederste vippekant for en blød smokey-eye effekt.

TRIN 2: EYELINER

Den flydende eyeliner lægges fra den inderste øjenkrog til den yderste i en buet linie. Gør pålægningen nemmere ved at dele den op: Start på midten af vippekanten og kør eyelineren ud til den yderste øjenkrog – og start derefter fra inderste øjenkrog til midten, hvor du startede. Skab til sidst et intenst blik med en sort, blød eyeliner på den nederste våde kant.

TRIN 3: MASCARA

Her gælder reglen: Hellere for meget end for lidt. Byg mascaraen op lidt efter lidt i flere tyde lag, og påfør den med en zig-zag bevægelse for at få fat i alle de små hår. Husk at bruge en vippebukker først, hvis dine vipper ikke er naturligt buede. Klumper mascaraen? Red vipperne igennem med en ren mascara-børste.

TRIN 4: BRYN OG FINAL TOUCH

For at skabe balance i looket skal brynene tegnes op. Vælg en bryn-blyant i samme farve som dine bryn eller en tone mørkere, og fyld alle “huller” ud i brynet med lette strejf. Fuldend fest-makeuppen med en brunlig rouge lige under kindbenene og en gylden lipgloss på læberne – voila!

Du kan finde endnu mere inspiration inde på zizzi ved at følge nedenstående links:

http://www.zizzi.dk/da/inspiration/make-up-guide/make-up-guide

http://www.zizzi.dk/da/inspiration/make-up-guide/flotte-oejne-til-foraarsfesten

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *