Tips til en god stil

Gul som citronmåne

Er den skrigende gule farve ved at gøre et comeback i Danmark? Vi kender alle farven. Vi har set den, når vi har været på besøg i Sydeuropa og selvfølgelig på citronmånen. Farven forbindes ikke med Danmark, men er tiden kommet til, at vi efterlader vores sorte tøj derhjemme?

Man kunne i starten af maj læse på billedbladet.dk, at hertuginde Cathrine sætter gang i salget af de gule kjoler, og at hun har skabt en ny trend, en gul trend. EBay skulle tilsyneladende også have oplevet en stigning på 95% af deres salg af gule kjoler, efter hertuginde Catherine har vist sig i en gul kjole, da hun rejste til Australien og New Zealand. Se artiklen her om trendsættende Hertuginde Cathrine.

Den gule regnjakke

Et sted vi dog altid har set til den gule jakke, er på regnfrakken. Den gule regnjakke har dog i år gjort et comeback i modebilledet, og er blevet den hottest trend blandt regnfrakkerne.  Den klassiske regnjakke kan i næsten enhver prisklasse.

Citronmåne

Hvis du, ligesom jeg, forbinder den gule farve med citronmåne, og nu har fået lyst til en god citronmåne, har jeg fundet en opskrift på en rigtig god opskrift på en lækker citronmåne på femina.dk, der dog ikke har den skrigende gule farve. Denne citronmåne er forklædt som en sandkage, men den smager lige så godt, hvis ikke bedre, end den kendte gule citronmåne. Se opskriften lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *