Tips til en god stil

Hvilken tøjstil til konference København?

Mange firmaer holder receptioner, konferencer eller julefrokost for sine medarbejdere, også kan man jo ikke bare møde op i sit sædvanlige arbejdstøj, så må man finde noget smart og passende til lejligheden, og her kommer der lidt råd og vejledning til dette. Man kan tage ud og købe nyt tøj til begivenheden, men det kommer naturligvis an på, hvilken anledning der er tale om, og hvor meget det betyder for dig.

Hvis der er tale om en firmakonference i enten Bella Centeret eller måske i de smarte konferencelokaler på Gentofte Stadion ved Copenhagen Sport og Eventpark, så er der nok forsamlet 40 mennesker og opefter i lokalerne, og arrangementet består givetvis af både mad, kaffebord men også taler og eventuelt undervisning samt rundbordsdiskussioner, så kort sagt vil folk bemærke dig uanset din rolle, så derfor bør man ankomme til konference København forberedt og velklædt.

Tøjstilen for kvinder

Når kvinder kommer til en vigtig konference, så bør de have en anstændig dresscode, således stilen er moderne i et smart snit men i konservative og afdæmpede farver. Afhængigt af din figur kan man vælge enten kjole eller nederdel, da bukser er for hverdagsagtige. Man bør tjekke stilen og sæsonen, således man kommer i moderigtig og passende tøjstil, og man går sjældent forkert ved at anvende de mest kendte mærker på markedet. Husk også at bære sko til din dragt, så de passer sammen i stilen. Man bør nok tjekke den nyeste mode og især mærkerne Vero Moda, Esprit, Nümph, ONLY, VILA, Saint Tropez, Obey samt Just Female har mange nyheder i 2015 til kvindernes påklædning.

Tøjstilen for mænd

Mænd kommer som regel påklædt til konferencer i firmasammenhænge i jakkesæt, og ved meget festlige lejligheder kan det endda være i habit eller kjole og hvidt. Men i langt de fleste sammenhænge skal tøjet både være praktisk men også smart og elegant, hvilket et normalt jakkesæt nemt kan leve op til.

Husk på jakkesættet skal være nypresset, moderne i sin stil og sidde godt på kroppen, da man virkelig mister anseelse blandt de øvrige deltagere, hvis ærmerne i jakkesættet eksempelvis er for korte eller for lange, samt hvis bukserne eller jakken sidder for løst eller for stramt.

Bukserne må heller ikke være for korte eller for lange, så man bør i god tid få tilpasset længden på disse, hvis jakkesættet er i god stand men ikke passer i længden. Ligesom kvinder bør mænd have mere end ét sæt tøj, således man nemt kan skifte samt variere sin påklædning efter behov. Et godt og velsiddende jakkesæt må gerne være fra Armani eller Hugo Boss, men der findes naturligvis mange andre gode mærker på markedet, men det er vigtigt, jakkesættet er ensfarvet i en mørk nuance såsom blå, grå eller sort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *