Tips til en god stil

Sådan følger du army trenden

På trods af at army trenden efterhånden har spillet en rolle i modebilledet i en længere periode, er det stadigvæk en populær og praktisk trend, som man ofte ser stjerner som blandt andet Alexa Chung, Rihanna og Cara Delevingne bære.  Du kan hurtigt og billigt efterligne stjernernes look ved at købe et par enkelte “key-items” og sammensætte dem med ting, du sandsynligvis allerede har i klædeskabet. I denne artikel får du en guide til, hvordan du på bedste vis kan følge den populære army trend.

Army jakken

Militærjakken er nok den letteste og mest populære måde at tilføre army-trenden til sit hverdagslook. Der findes mange forskellige varianter af jakken – både med camouflage-print eller i en ensfarvet variant. Du kan få et fint og mere feminint look ved at style jakken med en tætsiddende kjole og ankelstøvler eller vælge et mere råt look med sorte skinny-jeans og converse eller vans sneakers. Jakken kan også nemt sættes sammen med et lækkert sort halstørklæde, for at give den mere varme til de koldere måneder. Army jakken kan efterhånden købes i de fleste tøjbutikker i alle prisklasser.

Cargo bukser

Hvis du ønsker, at gå hele vejen med army trenden bør du kigge efter cargo bukser, som virkeligt giver dit outfit et militær-feel. Dette er også denne mest sete måde, at mænd tilføjer trenden til deres garderobe. Cargo bukser er bukser i et casual design med forskellige detaljer, farver og med camouflage-mønster eller ej. Der findes både slim-fit modeller og mere løse modeller. Cargo bukser giver et cool og afslappet look sammensat med en ensfarvet top eller en hvid, løs skjorte. Hvis du har valgt ensfarvede cargo bukser, styles de også rigtigt fint med en stribet top, hvilket giver et mere klassisk look.

denne side kan du finde et stort udvalg af cargo bukser til mænd i alle prisklasser og designs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *