Ansigt

Naturlig glød med Nilens Jord

Naturlig glød med Nilens jord

Huden får den helt rigtige glød, når den rigtige makeup bruges. Det kan fx være nilens jord eller andre eksotiske mærker. Jeg kan godt lide den slags makeup, som kan ses, men som ikke bliver for meget. Dårligt mærke, ringe erfaring eller for meget eller for lidt giver et forkert udtryk. Derfor gælder det om at bruge den helt rigtige makeup. Jeg har kigget på nogle stykker og har selvfølgelig nogle favoritter imellem. En af mine favoritter er Nilens Jord. Det jeg har fundet ud af er følgende:

Nilens jord blev Grundlagt i 1982

Nilens jord blev grundlagt i 1982. Det er dansk inspireret men navnet er særligt inspireret fra Ægypten. Nilens jord indeholder hverken parfume eller parabener, derfor er det velegnet til sart hud. Jeg kan især godt lide prisniveauet. Nilens jord er altid til at betale, dette er en ret afgørende faktor for mig.

Hvorfor er et produkt bedre når det er sundt?

Man kunne også stille spørgsmålet på en anden måde: Er et produkt sundt bare fordi det indeholder naturlige ingredienser og ingen parfume eller parabener. Ikke nødvendigvis, men i dette tilfælde er der tale om et makeupmærke, som har en idé og sjæl. Det er i hvert fald det indtryk man får ved at læse på deres hjemmeside. Når produkterne hverken indeholder parfume eller parabener er det sundere end produkter, der indeholder disse stoffer.

På tænk.dk kan man læse om hvor godt Nilens Jord er. Og det ser faktisk ikke så ringe ud. Desværre er det ikke så åbenlyst hvilke indholdsstoffer Nilens Jord indeholder og man er noget i tvivl om hvad der er i deres makeup. Men interessant er det dog at det markerer sig positivt på tre vigtige områder. Udover at være paraben og parfumefri – så er Nilens Jord heller ikke hormonforstyrrende. Det er jo en information, der er ret nyttig, hvis man fx er gravid.

Find flere sjove informationer om mascara her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.