Bloggerlivet

Blogger livets fordele og ulemper

Blogger

Jeg blogger, fordi jeg elsker at skrive. Jeg kan ikke få nok af at skrive og når jeg ikke blogger, så skriver jeg på noveller, digte eller romaner. Jeg har egentlig aldrig vidst, man kunne tjene penge på det. Men efterhånden er det gået op for mig, at mange tjener penge på det.

Fritid

For mit vedkommende blogger jeg i min fritid. Jeg ville ikke kunne tjene nok til at kunne betale regninger og mad. Men at blogge har åbnet en hel ny verden for mig. Tænk at få lov til at skrive hver dag!

Tjene penge

Man kan tjene penge på at blogge! Hvis du ejer din egen blog, kan du tjene penge på annoncer. Det kræver selvfølgelig, du har nogle læsere til din blog ellers kan det være helt ligegyldigt. Jeg kunne sagtens forestille mig, at hvis man virkelig er engageret og ofrer en masse tid, så kan man sagtens komme til at leve af at blogge.

Blogger livet er spændende men usikkert

Blogger livet er spændende, man lærer meget, når man skriver og bliver tvunget til at tænke og researche før man skriver sin tekst. Hvis man fx skriver en modeblog, kan det være nødvendigt at tage ud i butikker og deltage i bylivet. Tage billeder eller interviewe. Man kan også teste tøj og produkter. Men indkomstmæssigt er min erfaring, at det er for usikkert at leve af. Så hvis du vil blogge, skal du gøre det, fordi du elsker at skrive og ikke for at tjene penge. Hvis du tjener penge må du se det som en sidegevinst. Men den egentlige gevinst er egentlig at få lov til at skrive.

Blogger livet kan blive ensomt

Når man blogger, skal man sørge for at møde andre mennesker. Ellers kan man ende med at sidde for mit eget vedkommende 8-10 timer foran computeren og skrive uden at se et eneste menneske. Derfor skal man sørge for at komme ud og holde hverdagen ved lige. Men en god blogger kan være nød til at ofre noget tid ellers bliver bloggen ikke fyldig nok. Så ender den bare med at have en masse overfladiske tekster, som ingen vil læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *