Bloggerlivet

Bloggernes stil

Her er tre fantastiske danske bloggere, de har hver især blogget i nogle år efterhånden. Cecilie på 16 år fra Like Black er på det første billede, Marie på 22 år fra Vilde Kaniner og sidst men ikke mindst Isabella på 21 år fra bloggen Isabella Thordsen. På deres blogge, kan læserne få et indblik på deres personlige liv  – op og nedture, de deler deres meninger og tanker omkring mode og skønhed, og man kan også finde en masse inspirerende billeder og tips til mode.

Minimalistisk

Hvilken bedre måde er der at klæde sig på hurtigt og chic, end ved at bære sort og hvidt? Med ordene fra Coco Chanel: “. Kvinder tænker på alle farver, bortset fra de fraværende farver. Sort har det hele, og det har hvid også. Deres skønhed er absolut. Det er den perfekte harmoni….”

Disse piger har en masse tilfælles i forbindelse med deres tøj stil, det er meget den minimalistiske og mørke æstetik der går igen. En meget populær stil i Europa, som kan ses på bl.a. de kendtes stil og hos designerne med brands så som The Row, The Kooples, Saint Laurent, Acne, Balenciaga osv. Hvor modest er meget in, altså hvor den feminine stil er ydmyg og der ikke er så meget med low cut toppe og afslørende tøj, det har meget med den balance mellem silhouetter, altså fittet vs. oversize. Farverne bliver holdt meget naturlige, oftes er det sort og hvid men også andre mørke og bløde farver så som navy blå, creme farvet og grå. Den minimalistiske stil bliver ofte inspireret af mændenes tøj, med boyfriend blazer, skjorter, jeans osv. Dog også er fodtøjet inspireret fra mænd, hvor vi ofte ser loafers og brogues som balancer den feminine stil. Sidst men ikke mindst er en af kendetegne ved stilen, de finde linjer og detaljer der holdes simple. Det er også utrolig vigtigt at tøjet er blevet syet fint med skarpe kanter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *