Bloggerlivet

Skriv noveller

Skriv noveller

Hvis du gerne vil træne dine skrivefærdigheder, så er der flere steder du kan træne. Forskellige websites tilbyder at publicere dine noveller eller digte. Jeg har brugt fyldepennen.dk i flere år. Men har nu meldt mig ud og skriver mange andre steder i dag.

Her kan du skrive online noveller

Jeg har lavet en lille liste over steder du kan skrive noveller her:

  • Fyldepennen.dk (alle)
  • Indsend manuskripter til diverse forlag (kræver godkendelse)
  • Diverse forums
  • Udgiv selv dine noveller
  • Konkurrencer

Fyldepennen

Fyldepennen er et online forum, som har eksisteret i mange år. Man kan publicere digte, noveller og diverse historier på fyldepennen. Desuden kan man kritisere andre eller modtage kritik for egne tekster. Siden er rigtig god til dig der vil lære at reflektere over dine tekster og belyse dem fra flere vinkler.

Levgodtnu.dk

Levgodtnu.dk er en ud af mange sider, som tilbyder at noveller eller digte publiceres på siden. Den adskiller sig fra fyldepennen ved at forfatterne skal skrive om virkelige hændelser enten som novelle, digt eller artikel.

Forlag

Der findes mange forlag i Danmark. Flere af dem er svære at få publiceret noget hos. Men hvis du gerne vil fremad er der nok ingen anden udvej end at blive ved indtil dit værk er godt nok.

Forums

Mange internetsider har efterhånden et forum tilknyttet. Her kan man starte en tråd om et emne. Nogle sider har opstartet en tråd om noveller. Her kan man ligge sin novelle ind. Men der skal selvfølgelig være et formål med at ligge den ind på siden.

Udgiv din egen novelle

Du kan enten starte dit eget forlag (iværksætter) eller du kan oprette en hjemmeside til formålet. Det er ganske nemt, men når dine tekster ligges online, så husk at beskytte dem mod kopiering.

Konkurrencer

Forskellige forlag eller internetsider har novelle konkurrencer engang imellem. Det er forskelligt hvor stort udvalget er, men i øjeblikket er der en del novellekonkurrencer online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *