Det inspirerende hjørne

Hvad du ikke vidste om sports-bh’en

Jaja, tænker du. En sports-bh er lig komfort, men er da ikke noget vitterligt fedt at blogge om herinde – vi kender den jo alle sammen. Men jo, det er det faktisk! For en bh er ikke bare en bh. Det vil du nok give mig ret i med det samme. For en billig bh kan slet ikke måle sig med en i den lidt dyrere ende. Det samme gælder med sports-bh’en. For takket være opfindelsen af den, kan vi piger og kvinder i dag dyrke sport så tosset vi vil – uden at have ondt i to visse partier bagefter! Så læs nu endelig bare med.

Bh’ens efterfølger

Hvis ikke du kender hende, så vil jeg meget gerne præsentere dig for hende. Navnet er Lisa Lindahl. Lindahl hvem? Jo, Lisa er ikke nogen helt overflødig dame i verdensbilledet. For det er nemlig hende, der fik ideen til bedre løbekomfort for kvinder. For i 1977 blev hun sammen med sin søster ramt af den berømte joggingbølge i USA. Det blev de som alle andre total smittede af, men de havde ét irriterende problem: brysterne hoppede, og det var ikke ligefrem behageligt (det kender vi jo godt selv). Hun fik derfor ideen til en løbe-bh med langt mere komfort: ingen hårde genstande, stropperne skulle forblive på skuldrene og brysterne skulle minimere deres alt for frie hoppen op og ned. Det korte af det lange er, at hun efter lang tids studeren og prøven frem og tilbage endelig får produceret en løbe-bh, som er fantastisk, og som vi i dag kan takke for både at have som en komfort under løb samt som et modefænomen!

Et eksempel på dette er, at en løbe-bh ikke længere blot er en løbe-bh. Nej, den skal være af det rigtige design og have det rigtige snit samtidig med at den skal være i funktionelt og åndbart materiale. Alt dette kun på baggrund af én kvinde: Lisa Lindahl!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *