Fashion Brands

Casual look med G-Star

 

Er nøgleord som moderigtig stil og et lækkert casual look noget, som du kan nikke genkendende til, når du beskriver din egen stil? Hvis du vil opnå ovenstående look eller arbejder dig på vej derhen ad, er denim din nye bedste ven! For kongerne af denim, G-Star, er ikke til at komme udenom, hvis du vil være med på den absolut fedeste trend. Er det ikke nok til at overbevise dig, bør du læse med videre på indlægget.

Smart med denim

Hvis du gerne vil have et gennemført, lækkert casualt look, som er yderst moderigtigt, bør du investere dine penge i tøj fra G-Star. Denim er et af sæsonens absolut mest efterspurgte materiale, og det er ej heller undrende, da det giver et afslappet look med et råt strejf, som udadtil signalerer, at du ikke er til at tøjle. Et tip jeg vil give dig er af investere i en cowboyjakke fra G-Star, hvis du gerne vil være moderigtig i sommerens lunefulde vejr. Det fede ved denim fra G-Star er, at det kan bruges af både mænd og kvinder til en basic t-shirt eller sommerkjole, som giver en fed effekt.

Andet end denim

Er du ikke så meget til denim, er G-Star heldigvis, for dig, ikke kun denim. Brandet leverer nemlig også seje sneakers og seje solbriller, som bidrager til et råt look ligesom denim. Personligt mener jeg, at man får mere, end man betaler for. G-Star er for mig helt sikkert også et af de mærker, som skaber trends, og derfor er et absolut musthave i alle garderober – også i din! Jeg kan garantere dig, at du finder et ultimativt street wear med et råt twist, som er fuldstændig uimodståeligt.

Så hvis du gerne vil udstråle selvsikkerhed, bør du klart overveje at skifte noget af garderoben ud med tøj fra G-Star.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.