Frisk og sommerklar med en korthårsfrisure

Posted on 2 min læsning 748 visninger

Korthårsfrisurer

Det er stadig smart at være korthåret. Du kan roligt lade dig klippe korthåret, korthårsfrisurer er kommet for at blive. Jeg har fundet en guide fra 2013, som man sagtens kan lade sig inspirere af. Desuden kan man hente idéer fra et hårgalleri, hvilket giver mulighed for at opdage noget nyt.  Jeg har fundet en frisør der klipper korthårsfrisurer og som samtidig har et rigtig smukt hårgalleri.

Ting du bør tænke over inden du vælger frisure

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken ansigtsform man har, når frisuren skal vælges. Kort hår kan se godt ud på de fleste ansigter, men ikke et rundt ansigt. Kort hår tiltrækker opmærksomhed til nakke og skuldre. Så hvis du har en kort nakke, brede skuldre eller dobbelthage, skal du nok lade håret gå ned til kravebenet.

Høje kvinder kan komme til at se maskuline ud med kort hår. Små kvinder ser ofte rigtig smarte ud med helt kort hår. Men hvis du er super tynd og uden former, risikerer du at komme til at ligne en 10-årig dreng. Hvis du har krøller kan det kommet til at se grimt ud med kort hår, men der er bare nogle der ser super godt ud, selvom de har krøller i det korte hår.

Spørg altid din frisør til råds, de plejer at være ganske ærlige. Kort hår er som oftest godt til fint hår, fordi det giver fylde. Se dig selv i et spejl inden du går ud af døren, der er set eksempler på folk, der har misforstået korthårslooket.

Håret afslører dig

Dit hår afslører om du har været stresset og om du har plejet det ordentligt. Dit hår kan endda, for et trænet øje, afsløre hvilken social klasse du tilhører. Dit hår kan også være mat eller glansfuldt, afhængig af hvad du spiser. Valget af frisure kan desuden afsløre din alder og modenhed. Det er især vigtigt, at tænke over disse ting, hvis du skal til vigtige møder eller fx en jobsamtale.