Fashionista liv

Spray Tan i Hellerup – Beautifulme

Spray Tan

Vil du gerne have en smuk kulør – så få spray tan! Spray tan er en spraybehandling, som er tilladt i Danmark. Det gode ved spray tan er at du ikke udsættes for solens stråler, men alligevel får en smuk kulør. Desuden indeholder den ingen parabener.

Hvilken spray tan behandler skal man så vælge?

Jeg har ledt efter flere spray tan behandlere, men blev ret skeptisk i min søgen. Jeg kunne ikke finde ud af om de havde en uddannelse eller bare havde købt spray tan og forsøger sig på kunder. Derfor var jeg nød til at undersøge det nærmere. Jeg fastsatte følgende kriterier i min søgen:

  • En uddannet spray tan behandler
  • Professionel og naturlig
  • Imødekommende, venlig og varm
  • Dygtig til at vurdere spray tan nuancen, så man ikke bliver for mørk eller lys!
  • Let at besøge, tæt på offentlig transport eller hovedvej
  • Til at betale
  • Som altid svarer SMS eller telefon besked, fordi jeg altid sender SMS og orker ikke at ringe

Fakta om behandlingen

Jeg har fundet følgende facts fra hendes hjemmeside: Hun tilbyder 4 forskellige typer spray tan. De er inddelt, lys, medium, mørk og ekstra mørk. Man kan også vælge en rapid tan, som er hurtigtvirkende. Rapid tan er rigtig god, hvis man skal en tur i byen med veninderne. Man kan faktisk bestille en gruppetid hos hende inden byturen, så kan man få en omgang spraytan alle sammen!

Priser

Priserne (september 2014): 150 kroner i Hellerup, 200 kroner i eget hjem. Rabat ved 2-3 personer, full body spray tan 125 kroner, 4-6 personer, full body spray tan 110 kroner.

Kontakt

Hun holder til i Hellerup, men kører også hjem til dig. Hendes telefon nummer er: 29 60 58 78. Man må gerne SMS og tidsbestille via sms.

Find eventuel mere inspiration til skønhed og mode – her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *