Mig og Fashion

Få en ren hud

Vi kender det alle sammen, uren hud right? Det er noget af det værste der for mig kan ske! Man får urenheder lige i ansigtet og vores ansigt er det første en person ligger mærke til – der er stort set ikke en person på gaden du går forbi, som ikke lige kigger hurtigt på dig – og så er det jo bare super træls hvis man så er pinlig over sin hud. Urenhed kan give en dårlig selvtillid og mange personer mister lysten til at gå udenfor fordi man føler sig så ubehagelig til mode.

Dog er der en række forskellige ting man kan gøre for at undgå at få uren hud og de tips kommer til at stå nedenfor nu. De er overskuelige og lette at komme til!

Hudrens

Du burde helt bestemt rense din hud hver aften inden du går i seng og hver morgen når du står op. Du kan blandt andet gå ned på dit lokale apotek og få foretaget en hud undersøgelse, disse plejer normalt at være gratis. De kan hurtigt fortælle dig hvilke produkter du skal bruge og hvilken art du hud har, om du har let til rødme eller om du har en sart hud – alt sådan noget er de i stand til at fortælle dig.

Men hvis du allerede er klar over hvilke produkter du skal bruge, er det bare med at komme ned og købe dem, så du kan komme i gang med at bruge dem. Dog skal du altid huske på at hver gang du starter på sådan nogle produkter fra starten af og det er noget stykke tid siden du sidst har brugt produkterne, du skal derfor huske at når du begynder at bruge produkterne, at alle dine urenheder vil komme frem og dit ansigt vil få rigtig mange urenheder til at starte med, men dette er ikke fordi at det er nogle dårlige produkter, det er simpelthen fordi at produkterne går ned og rengøre dine porrer og på denne måde får du en ren hud, så dine urenheder kommer frem, så de kan blive fjernet.

 

Frisk luft og masser af motion

En rigtig lang god tur er altid godt for din hud! Din hud har brug for frisk luft og kan slet ikke få nok af det. Brug så meget af din tid udenfor som overhovedet muligt, dog skal du helst være udenfor i solskin da kulde kan være lidt for hårdt imod din hud.

Du skal blandt andet også dyrke en masse motion, det er rigtig godt for din hud, dog skal du være opmærksom på at vaske dit ansigt grundigt når du er færdig med at lave motion da sved giver urenheder ekstremt let. Husk at vaske dine hænder endnu grundigere inden du vasker dig i ansigtet, da vi har rigtig mange bakterier siddende på hænderne uden at vi er klar over det.

 

Fjern alt fra dit ansigt

Det er meget vigtigt at du aldrig røre dit ansigt med dine hænder i løbet af dagen! Grundet alle de bakterier vi har på hænderne – man skal altid vaske sine hænder, men hold for guds skyld dine hænder langt væk fra dit ansigt da man aldrig kan være sikker på at alle bakterier er vasket væk. Du kan blandt andet også fjerne dit hår fra dit ansigt, dette kan også give utrolig mange urenheder! Dette er ikke kun sundt for dit ansigt men også for dit hår, så det er jo bare endnu mere plus.

Dette var bare nogle få tips til at få en ren hud, der er masser endnu du kan lave!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *